SELİM YAĞCI RESMEN ADAY ADAYI!

SELİM YAĞCI RESMEN ADAY ADAYI!

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Selim Yağcı, başvuru dilekçesini AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’a teslim etti.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende konuşan Yağcı, partisinin genel merkeziyle yaptığı görüşmelerin ardından aday adayı olduğunu dile getirdi. Buruk bir başlangıca adım attığını kaydeden Yağcı, kendisine görev verilmesi halinde ilimiz ve ülkemiz için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yağcı, 14 yıllık belediye başkanlığının ardından yaptığı milletvekili aday adaylığı başvurusunu bir son değil yeni bir başlangıç olarak nitelendirirken, “Burada edindiğimiz tecrübeyle bundan sonra bizlere yetki verilirse Bilecik’in sesini güçlü bir şekilde Ankara’ya iletmeye ve oradaki o gür sesle Bilecik’in menfaatleri doğrultusunda şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti il başkanlığındaki törene, İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker, bazı belediye ve il genel meclis üyeler, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Selim Yağcı, partisinin il başkanlığındaki başvurunun ardından belediye başkanlığına geçerek burada belediye personeliyle vedalaştı.

Bu haber toplam 5316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum