SEVGİ ÇİÇEĞİ MASA TENİSİNDE DE BİLECİK ŞAMPİYONU

SEVGİ ÇİÇEĞİ MASA TENİSİNDE DE BİLECİK ŞAMPİYONU

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Okulları arasında düzenlenen küçük kız ve küçük erkekler masa tenisi turnuvasında Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu öğrencileri başarı bir sonuç elde etti. Küçük erkeklerde okullarını temsil eden Ahmet Anıl Balcı, Halis Berkay Kartal ve Eren Soysaldı'dan oluşan küçük erkekler masa tenisi takımı il birincisi olarak şampiyonluk kupasını aldı. Bilecik'i ve okullarını Türkiye'de temsil edecek olan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Küçük kızlar masa tenisi takımı ise 3.’lük kupasını okullarına kazandırdı. Küçük kızlarda okulu Doğa Deniz Dikici, Jülide Aynur ve Elif İkra Ünal temsil etti.

Okul Müdürü Muzaffer Bozkurt, ilde başarı gösteren masa tenisi takımımı öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Gözde’yi tebrik ederek başarılarımızın diğer sportif ve kültürel yarışmalarda da aynı güzellikte devam etmesini temenni etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum