SU FATURALARI FİNANSBANK’A ÖDENEBİLECEK
Sinan Önce
Finansbank ile Bilecik Belediyesi arasında su faturası ödemesi konusunda protokol imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde vatandaşlar su faturalarını Finansbank'a ödeyebilecek. Belediyede gerçekleşen törende Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Finansbank Bilecik Şube Müdürü Bekir Kalır protokolü imzaladı.
Törende konuşan Başkan Yağcı şunları dile getirdi; "Belediyemiz buraya nakil olduktan sonra "ödemeler nasıl yapılır, belediye uzak" gibi endişeler vardı. O dönem içinde ilk önce PTT aracılığı ile vezneden ödeme aracılığı sağladık. Bu konuda da PTT'ye belli bir ücret ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. Daha sonra bankalarımızla iş birliği içine girdik. Öncelikle tüm bankalarımızla otomataik ödeme talimatlarıyla ödeme imkanı oluştu. Ama bu da halkımızın vezneden fatura ödemesi noktasındaki kredi kartı ödeme noktasındaki ihtiyacını karşılayamıyordu. Onun için biz bankalarla gerekli görüşmeleri yaparak vezne ödemesi, fatura ödemesi girişimlerde bulunduk. Daha önceden Denizbank ve Vakıflar Bankasıyla anlaşma yaptık.
Finansbank ilimizde yeni açıldı. Çok değerli yönetcileri var. Yaptığımız görüşmeler sonucunda hem fatura hem vezne ödemesi hemde kredi akrtı ödemesi, ayrıca talimatlı ödeme konusunda bugün sizlerin de şahadeti ile Finansbank'la bir anlaşma imzalaycağız. Artık hemşehrilerimiz belediyeye olan su borçları noktasında belediyeye gelmeden banka aracılığı ile hesapları varsa otomatik ödeme talimatı verebilir veya faturayı götürerek Finansbank'a ödemeyi yapabilir. Yine aynı şekilde Denizbank ve Vakıflar Bankası ile 2012 yılında yapabilir. Bu ödemeleri yapabilirler. Bizlere bu desteği veren tüm banka çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.