TOZ DUMAN 23 NİSAN

TOZ DUMAN 23 NİSAN

Osmaneli'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli İlkokulunun bahçesinde kutlandı. Okulun topraklı bahçesinde gerçekleştirilen tören vatandaşların tepkisine neden oldu. Osmanelililer,"İlçede iki tane stat varken, Osmaneli ilkokulunun tozlu topraklı bahçesinde tören yapmak kimin aklına geldi acaba?' diye sordu.  

1-487.jpg

Kutlamalar esnasında çocukların sergilediği folklor gösterisi bir anda ortalığı toza buladı. Bahçeden kalkan tozlar, çocukları olduğu gibi, katılımcılara da zor anlar yaşattı. Tören alanına girmek için kullanılan bir adet merdivenin de veliler tarafından doldurulması, diğer velilerin tören alanına inip çıkmalarını zorlaştırdı. Birçok veli bayramı ayakta izlemek zorunda kaldı. 

3-372.jpg

Bazı vatandaşlar 23 Nisan Bayram töreninin Osmaneli İlkokulunun bahçesinde yapılmasına tepki göstererek, “Osmaneli’nin merkezinde daha güzel alanlar varken, hatta Belediye ve Kaymakamlık önündeki alan varken, Osmaneli merkezine en uzak olan okulun bahçesinde yapılması vatandaşlara Bayrama gelmeyiniz der gibi bir şey olmuş. Bayramlar bizim milli değerlerimiz. Ne kadar kalabalık katılınırsa, coşku o kadar artar. Yetkililer herhalde vatandaşların bayrama gelmesini istemediklerinden en uzak okula almışlar. Ayrıca yaşlılar bile çocuklarını torunlarını ayakta izlemek zorunda kaldılar" dediler. 

2-491.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum