YAŞINDAN FAZLA MADALYA SAHİBİ

YAŞINDAN FAZLA MADALYA SAHİBİ

Bilecikli Milli Halterci Bahadır Erdal, büyükler kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu. Başarılı halterci, genç yaşına rağmen kariyerine onlarca madalya sığdırdı.

İlimizin yetiştirdiği önemli sporculardan halterci Bahadır Erdal, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ASKİ Sporcusu Bilecikli Milli Halterci Bahadır Erdal, Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Naim Süleymanoğlu Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Türkiye 2'ncisi oldu.

61 kilogram sıkletinde yarışan Bahadır Erdal, koparmada 105, silkme de ise 125 kg kaldırış yaparken, toplamda 230 kg’lık kaldırışıyla Türkiye 2'ncisi oldu.

Spor hayatına Ankara ASKİ Spor’da ve Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi’nde (TOHM) devam eden milli halterci henüz 17 yaşında 25’in üzerinde madalya sahibi oldu. Bir yandan da eğitim hayatını sürdüren Erdal, başarılarına yenisini eklemenin mutluluğunu dile getirdi. Kendisine destek olan

Spor ve eğitim hayatına Ankara'da devam eden milli halterci, başarılarına bir yenisini daha eklemekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Başarılı halterci Erdal, ülkemizi Avrupa ve dünya arenasında temsil etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3833 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum