ASLI KARA

ASLI KARA

Çocuk korosu mest etti

Çocuk korosu mest etti

Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bozüyük Belediyesi Çocuk Korosu tarafından konser verildi. Bozüyük'ün ilk çocuk korosu olan ve Koro şefi Murat Küçük yönetiminde 2 aylık bir çalışma yapan minikler adeta kulakların pasını sildi. Hünerlerini sergileyen çocuklar salondan büyük beğeni topladı. 

Çocuk korosunun muhteşem konserini görünce çocuklarımızı sanata yönlendirmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Bununla beraber yerel yönetimlerin geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimi için gerekli alt yapıları hazırlaması ve imkanlar sunmasının önemini de görmüş oldu. Bozüyük Belediyesi'nin bu konudaki çalışması oldukça güzel olmuş. Kendilerini ve emeği geçenleri kutluyorum. Küçük yaşlarda sahe alan bu çocukların önümüzdeki yıllarda çok daha büyük işlere imza atacaklarına inanıyorum. 

Bu vesile ile tüm yerel yönetimlerin çocuklarımızın gelişimi için spor, müzik, tiyatro gibi alanlarda kuracakları alt yapılarla nice başarılı sanatçılar, sporcular yetişecektir. 

Bu yazı toplam 2630 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASLI KARA Arşivi
SON YAZILAR