ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Millet seçimlerde DEM’le beslenenlere ders verecek mi?

Millet seçimlerde DEM’le beslenenlere ders verecek mi?

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den milletvekili seçilen Adnan Beker, partisinin seçimlerde HDP ile aynı adayı Cumhurbaşkanı yaptırmak için oy kullanmasının Anadolu insanı tarafından tasvip edilmediğini, bir kadının yakasından yapışarak “Sen nasıl HDP ile birlikte hareket edersin?” diye tepki gösterdiğini televizyon programında söyledi. Devamında “Arkadaşlar siz gazetecilere tavsiyem Anadolu’yu gezin, Yozgat’ı, Çorum’u, Tokat’ı, Sivası’ı bakın insanlar HDP’ye nasıl tepkililer” demişti.

Bu programdan bir hafta sonra CHP’ye yakınlığı ile bilinen bir gazeteci “Arkadaşlar Anadolu’yu gezmek lazım. CHP, HDP’ye yaklaştıkça kaybediyor. CHP Genel Merkezinin bunu dikkate alması lazım” demişti.

Maalesef CHP halkın verdiği tepkiden ders almamaya devam ediyor. HDP’nin ismi oldu DEM, halkın isim koyduğu gibi DEM ile demlenmeye devam ediyor. Afyon olayı Anadolu’nun PKK yanlısı parti ile beraber hareket eden CHP’yi tasvip etmediğini gösterdi. Halen CHP Afyon Milletvekili olan Burcu Köksal, ilinden belediye başkan adayı oldu. Köksal Ankara’da DEM’e karşı hiç tepki göstermiyordu. Hatta mecliste Suriye’ye asker gönderme tezkerelerine DEM ile beraber ret oyu kullandı.

Ama Afyon Ankara’dan göründüğü gibi değil onun için Burcu Köksal Afyonluları memnun etmek için “Afyon Belediyesi DEM parti hariç bütün partilere açıktır” dedi.

Genel Başkan Özgür Özel, Burcu Köksal’ın sözlerine karşı çıktı. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu Köksal’a kapıyı gösterdi.

Seçimlerde göreceğiz millet DEM’le beslenenlere dersini vermeye devam edecek mi?

Bu yazı toplam 1476 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR