ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Kılıçdaroğlu’nun konuşmaları değişse de fikrinin değiştiğini sanmıyorum

Kılıçdaroğlu’nun konuşmaları değişse de fikrinin değiştiğini sanmıyorum

Kılıçdaroğlu’nun konuşmaları değişse de fikrinin değiştiğini sanmıyorum.

Osmanlı tokadı meşhur, 14 Mayıs seçimlerinde halk sandıkta Osmanlı tokadını Kılıçdaroğlu’na “Sen neler konuştuğunun farkında değilsin, Apo’nun heykelini dikeceğim diyen Demirtaş’ı serbest bırakacağım, kayyumları kaldıracağım, dış politikayı 180 derece değiştireceğim, YPG’yi terör örgütü olarak görmüyorum der, daha nice benim bünyeme uymayan açıklamalar yaparsan, o Osmanlı tokadını yanlış konuşan ağzına yersin…” dercesine dersini sandıkta verdi. Kılıçdaroğlu 180 derece dönüşle birden konuşan ağzından çıkanları değiştirdi.

HDP 14 Mayıstan evvel sanki iktidara tek başına geliyormuş gibi “Demirtaş’ı ve içeride ki bütün arkadaşlarımızı Öcalan’ı serbest bırakacağız. Afrin’den askeri geri çekeceğiz, kayyumla iş başına gelenleri görevden alacağız, özerklik hedefimizi gerçekleştireceğiz...” dediler. Bundan daha fazla sözleri kandil terör elebaşları söyledi. Kılıçdaroğlu bunlara ”Seçime ben başkan adayı olarak giriyorum, siz nasıl benim adıma bu vaatleri veriyorsunuz” diyemedi.

Sandıkta terörle arasına mesafe koyamamasının cezasını halkın kestiğini görünce, birden ağız değiştiğini gördük. Ağzı değişse de fikri değiştiğini kabul ettirebilecek mi?

14 Mayıs ile 28 Mayıs arasında 15 gün içinde konuştuklarını milletin unutacağını sanıyorlar. Birbirine benzemeleri 28 Mayısta halk bir daha benzetir diye düşünüyorum…

Bu yazı toplam 2196 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR