AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Bakan Özer’in müjdesi hayata geçiyor

Bakan Özer’in müjdesi hayata geçiyor

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Bilecik’e gerçekleştirdiği ziyaretin meyveleri hemen toplanmaya başlandı. 
Yaklaşık 20 gün önce ilimize gelen ve bir dizi temaslarda bulunan Bakan Özer, Bilecik’e başta okulların güçlendirme çalışmaları olmak üzere yeni projeler için ekstra 286 milyon TL’lik bir kaynak aktardıklarının müjdesini verdi. 
Bakan Özer’in talimatıyla ilimize gelen bu para İl Özel İdaresi eliyle hemen okullar için kullanılmaya başlandı. İl Özel İdaresi son dönemde okulların güçlendirme, bakım-onarım ve tadilatı gibi işler için birbiri ardında ihalelere çıktı. Osmaneli’nden Dodurga’ya, Gölpazarı’ndan Pelitözü’ne, Bozüyük’te ve Merkez’de birçok okulun bakım onarım ve güçlendirme çalışmaları için düğmeye basıldı. 
Bakan Özer’in müjdesinin çok kısa sürede hayata geçirildiği görüldü. 
Bakan Özer’in müjdeleri arasında Bilecik Merkez’e bir okul daha yapılması konusu vardı. Nereye yapılacağı açıklanmayan ilkokul ile ilgili Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yoğun bir beklenti oluştu. Mahalledeki tek ilkokulun yetersiz olduğu bilinmekle beraber mahallede okul yapımı için ayrılmış bir arsanın hazır olması bu bölgedeki beklentiyi oldukça yükseltti. 
Umarın müjdelenen yeni ilkokul ve özel eğitim anaokulunun da ihaleleri kısa sürede gerçekleştirilir ve bir an evvel ilimize kazandırılır. 
Kalın sağlıcakla.
 

Bu yazı toplam 2276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR