AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Muharrem İnce ve gençler

Muharrem İnce ve gençler

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz Cuma günü mesaisini Bilecik’e ayırdı. Sayın İnce’nin yoğun Bilecik programını yakından takip ettim ve birçok gözlemde bulundum. 

Muharrem İnce, ayağı Bilecik’e alışık olan ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile yakın dost olarak bilinen bir isim. Memleket Partisi’ni kurduktan sonra ise ilk kez Bilecik’e geldi. 

Yaşar Tüzün ile dostluklarının devam edip etmediği merak ediliyordu ki bu yönde gelen bir soruya “Kendisi orada kalmayı tercih etti. Bu durum dostluğumuza gölge düşürmez” diyerek noktayı koydu.

Partisinin Dedeoğlu Caddesi’nde bulunan il başkanlığı binasının açılışını yapan Muharrem İnce, yeni üyelere rozet taktıktan sonra yürüyerek merkeze indi. Civardaki vatandaşların ve esnafların İnce’ye karşı dikkat çeken bir ilgisi vardı. En dikkat çekenler ise gençlerdi. İnce’nin yanına gelen onlarca genç fotoğraf çekinmek için adeta birbirleri ile yarıştı. Muharrem İnce ise fotoğraf çekinmek isteyen kimseyi geri çevirmedi. Muharrem İnce için Eskişehir’den Bilecik’e gelen 17 yaşındaki üniversite öğrencilerinin heyecanı ise görülmeye değerdi. 

Aslen Yalovalı olan Muharrem İnce Bilecikli vatandaşlarla diyalog kurarken hiç zorlanmadı. Çünkü Yalova ve Bilecik birçok başlıkta birbirine benzer kültürler. Keza Bilecikli vatandaşlar da Muharrem İnce’den aynı elektriği aldılar ki çekinmeden utanmadan yanına gelip sohbet edebildiler. 

Türk siyasetinde kendine has üslubu ile yer edinen Muharrem İnce aynı doğrultuda siyaset yapmaya devam ediyor.  58 yaşında olmasına rağmen oldukça dinamik. Türkiye’nin seçim atmosferine girmesiyle birlikte temposunu artıracaktır. Partisini kurduğu günden beri Türkiye’yi dolaşan Muharrem İnce hem iktidarın hem de muhalefetin dikkate almak zorunda kalacağı isimlerden olabilir. 

2023 seçimlerinde 6 milyonu aşkın genç ilk kez oy kullanacak. Bilecik’te gördüğüm manzara Türkiye’nin diğer illerinde de aynı ise eğer Muharrem İnce hiç te fena durmuyor. 


 

Bu yazı toplam 3192 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR