ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

FİLİSTİNİ VURAN UÇAKLAR KONYA OVASINDA TATBİKAT YAPTILAR. SAMİMİ İSENİZ,

FİLİSTİNİ VURAN UÇAKLAR KONYA OVASINDA TATBİKAT YAPTILAR. SAMİMİ İSENİZ,

Cennet mekan Sultan Abdülhamid Han 33 yıl Osmanlı İmparatorluğunu idare etti. Yahudiler, Filistinden toprak talebinde bulundular. Karşılığında;
a) Osmanlı’nın otuz üç milyon İngiliz altını borcunu ödemeyi,
b) 120 milyon altını bulan deniz filosu yaptırmayı,
c) Otuz beş milyon altın vermeyi teklif ederler.
Abdülhamid “Burayı yahudilere satma kara lekesini ve müslümanların koruması için bana emanet ettikleri topraklara ihanet edemem. Buraları şehid kanları ile alındı. Karşılığı para değil bedeli nasıl alındıysa odur“ der.
Bugün fitne Yahudi devletinin nasıl kurulduğunu anlatacak değilim. Biz bugün Filistinde Yahudilerin yaptıkları katliam nasıl durdurulmalı. Onu konuşmalıyız.
Meşhur tarihçilerimizden İsmail Hami Danışment “Sultan Hamid’in resimleri Hind’in köylü kulubelerine kadar hulül etmiş; Cava, Çin, Afrika ve Orta Asya camileri Emirül Müminin’e nusret dualarıyla inlemiştir“ diyor.
Yine Profesör Osman Turan Abdulhamid için “Osmanlı hükümdarları arasında onun kadar İslam’ın mihrakı ve imparatorluğu kudret kaynağı haline getirmeye çalışan bir padişah yoktur“ diyerek müslümanların birliğini sağlamayı düşündüğünü anlatmaktadır.
2 milyar müslüman topluluğu 3 milyon nüfuslu fitne terör devleti yahudinin yaptığı katliama, zulme mani olamıyorsa bunun sebepleri üzeride düşünmek lazım.
II. Abdülhamid’in hilafet makamını iyi yürüterek bütün dünya müslümanlarını toparlayıcı politikası tutmuştu. Bu ve bunun gibi tutarlı politikaları düşmanları korkutmuştu. Dahili ve harici düşmanlar birleşerek “Kızıl Sultan“ propagandası yaparak Onu tahttan indirmeyi başardılar.
Hristiyanların papası, Yahudilerin Hahambaşıları ayakta dururken, müslümanların birleştirici, makamı Halifesi Lozan anlaşmasıyla kaldırıldı. Daha doğrusu TBMM’sinin uhdesine tevdi edildi.
Şimdi hepimiz demiyor muyuz “2 milyar müslüman, 3,5 Yahudinin hakkından gelemiyor“ diye. Ortada baş yok ki. Adamlar yıllar evvel takip ettikleri politikalar ile bizi başsız ve yalnızlaştırmışlar. Kendileri ise dini liderlerini ayakta tutmuşlar. ABD e AB’lerini kurmuşlar.
Biz ise Hilafetin kaldırılışının bilmem kaçıncı yıldönümünü kutluyoruz.
Şu Filistin’de ki son katliamlar bizim gözümüzü açmayacak mı? Unutmayalım İsrail masum din kardeşlerimizin katliamını uçaklardan attıkları bombalarla yapıyorlar.
Bu uçaklar tatkibatlarını bizim Konya Ovasında yapıyor. Askeri tanklarımızı, uçaklarımızı cani Yahudiden alıyoruz. Bu katilleri biz besliyoruz. Müslümanlara atılan her bomba bizim paramızla yapılıyor. Ne zaman Yahudiyi beslemekten vazgeçeceğiz?
Siyasileri “İsrail’in yaptığı katliam, canilik...“ demekle milletin gönlünü ferahlatamaz.
Askeri antlaşmaları ve Konya Ovasında tatbikat yapan İsrail uçaklarına izin vermeyin samimiyetinizi görelim.

Bu yazı toplam 1149 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR