ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

“Gürültü yapmayın ümmet uyuyor”

“Gürültü yapmayın ümmet uyuyor”

Yahudiler tarih boyunca en büyük zulmü Hristiyanlardan gördü. Müslümanlar daim mazlumdan yana oldu. İspanya’da zulme uğrayan Yahudileri Osmanlı Devleti gemilerle İstanbul’a getirdi. İstanbul’da yaşayan Yahudiler o kurtarılanların torunları.

Nankörlük parayla pulla satılmıyor, Yahudi de bedavayı sever, nankörlük ise Yahudiye has bir huy. Müslümanlardan gördüğü iyiliğe karşılık, tarih boyunca zulüm gördüğü Hristiyanlarla anlaştı, kendileri için vadedilmiş topraklar olarak ileri sürdükleri “Nil’den Fırat’a kadar” olan topraklara sahip olmak düşüncesiyle beraber hareket ediyorlar. Emellerine sahip oluruz düşüncesiyle sonunda onlarla mücadeleye başlayacakları hedefindeler.

Allah Ayeti Kerimesinde “Kuşku yok ki iman edenlerin, insanlar içinde en amansız düşmanlarının Yahudiler ve şirk koşanlar olduğunu göreceksiniz.”

Allah Resulü Peygamberimiz (SAV) “Allah Yahudileri kahretsin! Şüphesiz Allah, onlara leşlerin iç yağlarını yasakladığı zaman, onlar, onu erittiler, sonra da satıp parasını yediler.”

Allah’ın ve O’nun Resulünün lanetine uğrayanlar mağlup olmaya mahkumdur. Biz Müslümanlar şer güçlere karşı birlik olmadıkça elbette bugünkü zulmü yaşıyoruz. Her Müslüman bir kova su dökse Yahudi’yi sel alır götürür.

Tuğrul Selman ne güzel söylemiş “Gürültü yapmayın ümmet uyuyor.”

Ümmet uyanınca dünya düzelecek.

Bu yazı toplam 1976 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR