ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

KRAL ÇIPLAK

KRAL ÇIPLAK

Amerika’nın birinci Irak Harekâtında rahmetlik Turgut Özal Irak’a girmek istedi. Hedefi PKK’yı yok etmek sınırımızı terör belasından temizlemek, Kerkük, Musul, Süleymaniye’ deki kardeşlerimize sahip çıkmaktı. Zamanın Genel Kurmay başkanı, muhalefet karşı çıktı çıkartma yapılamadı.

Amerika Irak’ı işgalini müteakip “çekiç güç” diye bir, güç icat etti, belirli sınırlar çizdi, o sınırlara hiçbir gücün giremeyeceğini ilan etti. Yıllarca devam eden bu güç PKK’ya destek verdi, yardım etti. Ne yazık ki Türkiye (zamanın hükümetleri) çekiç gücün devam etmesi için meclisten kararlar çıkarttı. Rahmetli Necmettin Erbakan Başbakan olduğunda Çekiç Gücü sona erdirdi.

Suriye’de çıkan iç savaş Türkiye’de terör olaylarının çoğalmasına sebep oldu. Üç milyonun üzerinde mülteci geldi ve halen Türkiye’nin misafiri olarak bulunuyorlar.  Türkiye Suriye ile aramızda güvenli bölge olmasını istedi. Amerika bu teklife hep karşı çıktı. Nihayetinde Fırat Kalkanı Harekâtı başladı ve ülkemizin zaferiyle sonuçlandı.

Amerika hududumuzda Suriye’yi bölerek teröristlerden bir devlet kurmaya kalktı. Teröristlere binlerce tır dolusu silah verdi. Türkiye’nin bütün ısrarlarına rağmen Amerika teröristlere destek vermekten vazgeçmedi. Türkiye gelecekte başına gelecekleri hesap ederek Afrin harekâtına girdi ve devam ediyor. Amerika’nın açıklamalarını görüyoruz. Sanki teröristlere silah vermemişler, destekte bulunmamışlar. Zoru görünce bir anda sattılar. 

Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan ettiler. Türkiye’nin liderliğinde Birleşmiş Milletlerde rezil rüsva oldu. Fırat Kalkanı ve Afrin çıkarmamızla üçüncü hüsranı yaşadı. Amerika 10-20—30-40-50 yıl sonrasına göre planlar yapar, onunla baş edilmez diyenler işte gördünüz. Amerika’nın haline “Kral Çıplak” denir.

 

Bu yazı toplam 1704 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR