MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

MALUMUN İLANI!

MALUMUN İLANI!

Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz ve beraberindekilerin organize ettiği “EVET” konferansı akamete uğradı.

Neden?

Bu organizasyonu tertipleyenler, salonda bekleyenlere Konuşmacı İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün arabasının arıza yaptığını ve gecikeceğini anons etti. Daha sonra Külünk’ün araba arızası uzayacağından programı iptal ettikleri anonsu geldi.

“AT”la gelseydi”

“KÜLÜNK’ten BİLECİK’e SAYGISIZLIK” başlığı ile verdiğim haberde salondaki vatandaşların “Külünk ne yapmaya çalışıyor. Buraya zaten evet diyecek insanlar geliyor. Evet diyecek insanlara hayır dedirtmeye mi çalışılıyor. Araba arızası demek ne demek. Ak Parti duble yollar yaptı. İstanbul 2 saatlik yol. Bu Bileciklilere saygısızlıktır. Arabası arıza yaptıysa “AT”la gelseydi” ifadelerini haberde yer verdim.

Milletvekili Külünk akşam saatlerinde Bilecik’e gelmiş. Halk arasında Kaçak Konak olarak bilinen (arsa kamunun olduğu için kamu yararına diyerek  ruhsatlandırdığı söyleniyor) mekana götürmüşler. Yanında kimler olup, kimlerin olmadığını yazınca durumun analizini sizler çok dala iyi yapacaksınız.

Külünk haberi kaldırmamı istedi.

Haberden sonra Milletvekili Metin Külünk telefonla arayarak “Benim kim olduğumu biliyor musun?” diye başlayıp arabasının kaza geçirdiğini, ölümden döndüğünü, bu haberle birilerine kalem silahşörlüğü yaptığımı haberi kaldırmadığım takdirde gereğinin yapılacağından ve kalemin onurundan bahsederken beni de hiç dinlemediği için telefonu kapattım.

Ardından Milletvekili Metin Külünk’ün Avukatı olduğunu söyleyen bir beyefendi haberi derhal kaldırmamı, kaldırmadığım takdirde ceza davası ve tazminat davası açacaklarını söyledi. Kendilerine beğendikleri yere dava açabileceklerini ve haberi kaldırmayacağımı, yazdığım haberin doğru olduğunu ve hakaret içermediğini ifade ettim.

Avukat Bey beni daha sonra tekrar arayıp Milletvekili Metin Külünk’ün arabasının büyük bir kaza geçirdiğini, kaza tutanaklarının elinde mevcut olduğunu dile getirip taleplerinde ısrarcı olması üzerine kısaca kendilerinin mağduriyete uğradıklarını düşünüyorlarsa Savcılığa suç duyurusunda bulunabileceklerini söyledim.

Yanında kimler vardı kimler yoktu?..

Yanında kimler olduğuna fazla değinmeyeceğim. Kimlerin olmadığı bence daha mühim. Konuşmacı olarak Bilecik’e gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili’nin yanında kimler YOK: Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık yok. Bilecik’te bulunmasına rağmen Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir yok. İl Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe belediye başkanları yok. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım yok. Aynı dönem milletvekilliği yapan Fahrettin Poyraz Bilecik’te olmasına rağmen yanında yok.

Milletvekili Külünk’ün, Ahmet Selöz ve yanındakilerin hazırladığı programa geç kalması ve devamında yanındakilerin ve yanında bulunmayanların oluşturduğu tablo malumun ilanına sebep oldu!..

Malumun ilanı!..

Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz Ak Parti’den aldığı destek ile bürokrasi üzerinde otorite kurup baskı oluşturma gayretinde olduğu ve bu durumun partide rahatsızlık meydana getirdiği kanaati yaygın. Ak Parti Selöz’ü dizginlemeye çalıştıkça Selöz muhafazakar sivil toplum kuruluşlarını yanına çekip, kendisini dizginlemeye çalışan Ak Partililere karşı gövde gösterisi yaptığı iddia ediliyor.

Kaybedenler kulübü…

Bu hareketi de yine Ak Parti’de kaybedenler kulübü olarak bilinen kişilerle yapıyor.

Program neden gerçekleşmedi!..

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün, Ahmet Selöz ve beraberindekilerin programına gelmemesi salonda her ne kadar arabasının arıza yaptığı olarak anons edilse de, Külünk’ün ve Avukatının bana telefonda ölümcül bir kaza sebebiyle katılamadıklarını dile getirseler de, bir gazetede Külünk’ün arabasının tekeri patladığı için programa katılamadığından bahsedilse de, Ak Parti’nin seçilmiş bir yetkilisinin yorumu şöyle: “Ak Parti ile beraber hareket etmeyip kendi bildiklerine hareket edince salonu dolduramadılar. Öğrencilerle ve gelişmelerden haberdar olmayan bazı vatandaşlarımızla salonun üçte birini ancak doldurdular. Araba arızası diyerek salonu biraz daha doldurmak için gayret sarf ettiler. Salon yine dolmayınca araba arızasını bahane göstererek programı iptal ettiler”

STK’lar Ahmet Selöz’den hesap sormalı.

Arkasına aldığı sivil toplum kuruluşları Ahmet Selöz’ün Ak Parti’ye dikleştiğini bilse, acaba Ahmet Selöz’ün yanında yer alır mı?

Sivil Toplum Kuruluşları Ahmet Selöz’e bu organizasyonu yaparken Parti ile beraber hareket edip etmediğini sormalı?

Sivil Toplum Kuruluşları Ahmet Selöz’e Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün Bilecik’e gelmesine rağmen Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in, Ak Partili İl Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe belediye başkanlarının, Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Yıldırım’ın, aynı dönem milletvekilliği yapan ve o gün Bilecik’te bulunan Fahrettin Poyraz’ın neden yanlarına gitmediğini sormalılar.

Sivil Toplum Kuruluşları Ahmet Selöz’e İstanbul Bilecikliler Derneği’nde kendine yer bulamayan Faruk Şahin ve yanındakilerin Bilecik Siyasetine yön vermeye çalışarak Bilecik’in huzurunu kaçıran kişilerin neden yanında olduğunu sormalılar.

Sivil Toplum Kuruluşları Ak Parti İl Yönetiminde kendine yer bulamayan kişilerin neden bu organizasyonda ve Metin Külünk’ün yanında boy gösterdiğini sormalılar.

Sivil Toplum Kuruluşları Ahmet Selöz’e Ak Parti’nin İl Başkanı ve tüm teşkilatları, Milletvekili, Belediye Başkanları harıl harıl “Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine “EVET” için çalışırken başarısız bir organizasyona imza atarak el-aleme mahcup etmesinin hesabını sormalılar!..

 

Bu yazı toplam 2836 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR