MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

SAKARYA FARKI

SAKARYA FARKI

29 Mart yerel seçimlerinde okuyucularımıza dakika dakika haber ulaştıran gazetemize gelen tebrik telefonları personelimizi motive etti.Her zaman olduğu gibi 29 Mart yerel seçimlerinde de okuyucularımıza ilk, doğru ve kapsamlı haber ulaştırmayı hedefledik. Seçimlerden önce okuyucularımız için en rahat ve anlaşılır şekilde grafikler oluşturuldu.
İlçe muhabirlerimize seçim akşamı nasıl veri girişlerinin yapılacağı konusunda bilgiler verildi ve seçim akşamı saat 17:00’ı gördüğümüzden itibaren heyecanlı dakikalar başladı.
Sandıklarda sayımların devam etmesi esnasında muhabirlerimiz tarafından bilgiler merkezde toplanmaya başladı ve verilere tek tek girilerek grafikler oluşturuldu. Yüksek seçim kurulunun seçim yasaklarını kaldırmasıyla beraber www.sakaryagazete.com.tr haber sitemizden okuyucularımıza son dakika haberlerini vermeye başladık.
Önce beldeler belli oldu. Beldelerdeki belediye başkanlarını ilk olarak gazetemiz internet üzerinden okuyucularına duyurdu ve arkasından beldelerde seçilen belediye başkanlarının ve partilerin aldıkları oy oranları internet sitemizden okuyucularımıza ulaştı.
Ardından İnhisar, Yenipazar, Gölpazarı ve Pazaryeri’nde belli olan belediye başkanlarını okuyucularımıza ilk duyurmanın heyecanını yaşadık ve aldıkları oy sayıları, rakiplerinin aldığı oylar ve yüzde hesaplamalarıyla beraber kamuoyuna duyurduk.
Bu zaman zarfında Bilecik Merkezde, Bozüyük’te, Söğüt’te ve Osmaneli’nde devam eden sayımların hangi aşamada olduğu da siz okuyucularımıza duyurmaya devam ederken, sayımlar bittiğinde de belirlenen başkanlar, aldıkları oylar ve rakiplerinin aldığı oylar grafikler halinde kamuoyuna duyurduk gösterdik.
Personelimiz seçim akşamı sabahladı. İl genelinde seçimleri kazanan ilçe ve belde belediye başkanlarını Sakarya farkı ile siz okuyucularımıza sabah 6:00’dan itibaren gazete olarak ulaşmaya başladı.
İl genel meclis oyları gazetemiz tarafından hesaplanarak partilerin merkez ilçe ve ilçelerde aldığı sandalyeler ve il genel meclisinde partilerin aldığı toplam sandalye sayıları yine Sakarya farkı ile kamuoyuna sunuldu.
Bilecik merkezde ve ilçelerinde belediye meclislerine seçilen isimler ve partileri yine okuyucularımıza dünkü sayımızda haberi yer aldı.
Yoğun ve hızlı bir tempo sürecinde haber sitemizdeki sayfa görüntülemesi on bir binleri geçerken google anaytics de ise 2500’leri bulan rakamlar oluştu. Gazetemiz bayilerden iade olmadı. Yok sattı.
Okuyucularımıza imkanlar çerçevesinde en iyi, en kaliteli, en hızlı hizmeti vermeye çalıştık. Okuyucularımızın da bu gayreti görerek bizzat gazetemize gelerek, telefon açarak, mail göndererek tebrik ettiler. “Marifet iltifata tabidir” sözünden hareketle okuyucularımızın bu tebrik ve takdirleri bize ayrı bir şevk vermişti. İlk yıllarda hem abone defterimizde hem gönüllerimizde isimleri kayıtlı abonelerimizden bu güne kadar aboneliğini devam ettiren ve her geçen gün bu sayının artmasına vesile olanlar sayesinde her geçen gün büyüyen SAKARYA geçmişte gösterdiği yükselme grafiğini daha da hızlandırma gayretindedir. Gayret bizden, yardım Allah’tan. Dualar siz okuyucularımızdan. Hoşçakalın.

Bu yazı toplam 1114 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR