ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Toprak Mahsulleri Ofisi çiftçiyi sevindiriyor

Toprak Mahsulleri Ofisi çiftçiyi sevindiriyor

Toprak Mahsulleri Ofisi yirmi yılı aşkın zamandır Bilecik Merkez’de alım yapıyor. Sayın valimizin üstün gayretleriyle yılda 1 ay alım yapan ofis geçen yıl iki ay alım yaptı, ayrıca Gölpazarı ilçemizde de ofis açıldı, alımlar gerçekleşti.

Edindiğim bilgilere göre, Toprak Mahsulleri Ofisi buğday depolama yerlerini il ve ilçedeki belediyenin temin etmesini istiyor. Geçen yıl Gölpazarı Belediyesi bu yükümlülüğü yüklendiği için ofis açılmış. Bu sene yine açılacağını öğrendim.

Osmaneli Belediyesi’nin tarıma çok önem verdiğini biliyoruz. Ofisin açılması için neden yardımcı olmadığını anlamış değilim. Pazaryeri Belediyesi buğday depolama yeri tahsis etme sözü verdiği için ofis açılıyor. Pazaryeri çiftçisi ürününü piyasa fiyatı üzerinde satacağı için bayram ediyor. Bozüyük çiftçisi ofisin açılmasını istemesine istiyor ama Bozüyük Belediyesi yer tahsisi yapmadığı için maalesef Toprak Mahsulleri Ofisi açılmıyor. Bozüyük Ziraat Odası belediye ile dialog kurarak yer tahsisi yaptırırsa üyelerini memnun etmiş olur.

Çiftçiye ilçelerimizde ofisin açılmasını sağlayan sayın valimize üreticiler adına teşekkür ederim.

Bu yazı toplam 1818 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR