MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

TÜZÜN UYANIKLIK MI YAPIYOR?

TÜZÜN UYANIKLIK MI YAPIYOR?

Şeyh Edebali’yi Anma ve Ahilik Kutamaları programında çok sayıda mesajın okunmasına rağmen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e ait mesajın bulunmayışını köşe yazımda dikkat çekmiştim.

Yazımın yayınlandığı gün CHP İl Başkanı Erdoğan Tüfenkçi ve Tüzün’ün danışmanı Ali Özdemir beni arayarak Ahilik kutlamalarının olduğu gün mesajın gönderildiğini ve okunmama sebebini anlamakta güçlük çektiklerini dile getirmişlerdi. Ardından CHP faks metnini ve faksların kimler tarafından alındığını belirten belge gönderdi.

Hangi siyasi görüş, hangi parti olursa olsun bir ilin milletvekili yapılan etkinlikle ilgili kutlama mesajı göndermesine rağmen mesajının okunmamasını doğru bulmuyorum. Bu tip davet, mesaj gibi konuları Bilecikliler de yakinen takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bilecik Üniversitesi tarafından düzenlenen “Osmanlı’nın kuruluş meseleleri” konulu sempozyuma giderken bir gurup vatandaş kendi arasında Yaşar Tüzün’ün programa davetli olup olmadığını konuşuyordu. Vatandaşlardan biri “Tüzün programda yok” derken bir diğeri de kinayeli bir şekilde “Bakalım davet edildi mi?” dedi. Yanındaki ise “Programı Üniversite yapıyor. Üniversitenin ayrımcılık yapacağına ihtimal vermiyorum” sözleri aslında durumu çok güzel özetliyor.

Seçilmişlerin programlara katılıp katılmamasını, mesaj gönderip göndermemesini vatandaş dikkatle takip ediyor. Milletvekili Yaşar Tüzün’ün makamından zamanında gönderilmeyen faks cemiyet içersinde birilerinin kasıtlı yaptığı töhmeti altında bırakırken mesajın 16:15’de yani program bittikten sonra geldiği açıklamaları da “Tüzün uyanıklık mı yapıyor” sorularını akla getiriyor. Muhalefetin idareyi suçlamadan önce konunun detayını irdeleyip, personel ve teknik hataların olup olmadığını araştırıp daha sonra açıklamalarda bulunulması halk arasında da yanlış anlaşılmalara mahal vermeyecektir.

 Köşe yazısı ile ilgili "TÜZÜN’ÜN MESAJI PROGRAM BİTTİKTEN SONRA ÇEKİLMİŞ" okumak için tıklayınız!

Mücahid Erdal’ın programda mesajın olmadığını dikkat çektiği "İLK AHİLİK PROGRAMI" isimli köşe yazısını okumak için tıklayın.

Yaşar Tüzün’ün programa mesaj gönderdiklerine dair açıklamasının yer aldığı "BİZ MESAJ GÖNDERDİK" haberi için tıklayınız!

Bu yazı toplam 1255 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR