ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

İş yaparken milleti düşünseniz!

İş yaparken milleti düşünseniz!

İlimize hizmet yapılacağı açıklandığı zaman halk olarak kaygılanmaya başlıyoruz “Ne zaman başlar ne zaman biter?”

Örnek vermeye kalkarsak hangisini sayalım, devlet hastanesinin 7 yılda bitirildiğini mi, Gölpazarı yolunun 4 yıl sürdüğünü mü, Yenişehir yolunun bir ömürdür bitmediğini mi, şehir stadının harap halde tamamlanmayı beklediğini mi, Söğüt OSB’ye 1200 istihdam kapasiteli kurulacağı açıklanan fabrikanın temelinin bile atılmadığını mı? Daha nicelerini sayabiliriz. 

Bir işe başlarken halkımıza “Hizmette istemiyoruz, iş de istemiyoruz” dedirtmeden yapalım. Şehir içinde kanalizasyon çalışması yapılıyor. Şehrin ana hattında yapılan çalışmalarda ilgililerin halkın en az sıkıntı yaşayacak şekilde kafa yormadıkları anlaşıldı. Şehir içi çalışmaları başlayınca koza kooperatifi üstünden Futbol Sokak istikametine doğru yol verildi. Askeriye önünden çift şerit gelen trafik, koza kooperatifi üstündeki yola tel şeritten girince arkada kongre merkezine kadar trafik kuyruğu oluyor. Sebep ise koza kooperatifi üstündeki yolda çift taraflı araç parklarına izin verilmesi. Parklar sebebiyle tek şeride düşen yolda tıkanıklıklar meydana gelince trafikte kuyruklara gebe kalıyor. Bu yolda sadece tek taraflı parka izin verilse trafik 2 gidiş şeklinde sağlansa vatandaşa çile çektirilmese olmaz mı? Olmaz neden olmaz, millete hizmet verilirken çile çektirmeden olmaz da onun için.

Yine kapalı Pazar önüne konulan bariyerler, maske kalktı onlar yerinde saymaya devam ediyor. Bariyerlerin yerinde durmasından ne fayda bekleniyor biri bana bunu izah edebilir mi? 

Emniyet müdürlüğü önünde yıllarca duran bariyerler millete eziyet üstüne eziyet çektirdi. Sayın vali geldiğiyle milletin sesine kulak verdi ve kaldırdı. Halk derin bir nefes aldı, kalkmasıyla kim ne zarar gördü, milletin hayır duası alındı. 

Ey ilgililer bir iş yaparken bir de milleti düşünerek hareket etseniz.  
 

Bu yazı toplam 2161 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR