ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Milletimiz bunları unutmaz

Milletimiz bunları unutmaz

28 Şubat’ın ikna odaları mucidi Nur Serter CHP tarafından mükafatlandırılarak milletvekili yapıldı, Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan idi. 

Serter,  İstanbul Üniversitesi rektör yardımcısıydı, başörtülü kızların okumasına mani oldu. Başını açmayan öğrenciler okullarını bıraktılar. Yurt dışında okumak zorunda kaldılar. Bütün zorlukları yaşatan Serter CHP tarafından milletvekilliğiyle ödüllendirildi. 

Sera Kadıgil, sosyal medya hesabından “Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ lafından tiksindiğim kadar.”

“Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ mı dökelim üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imam mı keseyim? “

“O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya! Resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah!”

Kadıgil’in bu tvitlerini okuduktan sonra ne fikirde olduğunu gayet anladık sanırım. Beş yıl evvel bu kadını Kılıçdaroğlu’nun CHP’si milletvekili yaptı, yetmedi CHP Parti Meclisi üyeliğine getirdiler. Kadını CHP kesmedi TİP’e geçti. 

Canan Kaftancıoğlu da attığı tvitlerin müfakatı olarak İstanbul İl Başkanlığına getirildi. İşte tvitleri:

“Sahi devlet katil olmak yerine kahraman olmayı seçseydi ne güzel olurdu!”

“Devlet katil değil seri katil”

“Tarihte bugün Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz”

“Kişi şehit olmak istiyorsa gitsin olsun, aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit diyerek ölümü kutsamaktan vazgeçin artık”

Daha bunlara benzer nice tvit atanların CHP tarafından ödüllendirildiğinin şahidiyiz. 

Kılıçdaroğlu “Helallik istiyorum” dedi. Bunlar ve bunlar gibi tvit atanları müfakatlandırdığı için halkımızdan özür dilemedi. Üstelik HDP ile yol arkadaşlığı yapıyor. Milletimiz bunları unutmaz. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. 

Bu yazı toplam 2776 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR