Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Ücretsiz uygulamalı kompozit eğitimi

Ücretsiz uygulamalı kompozit eğitimi

Değerli okurlarımız gazetemiz için geliştirdiğimiz köşe yazıları karşılığını bulmaya devam ediyor.  Kaleme aldığımız köşe yazılarında bilhassa kompozit teknolojilerinin elektrikli araçlar, yatlar, uçaklar ve rüzgârgülleri gibi birçok kritik öneme sahip alanda geleceğin mesleği olduğunu söylemiştik. İşte bu kapsamda savunma sanayi alanında çalışan bir şirket tarafından eğitimler başlıyor. 15 – 30 yaş aralığında tüm gençlerimizi eğitime bekliyoruz.

Bu düzenlenecek eğitim hafta sonları olacak ve tamamen ücretsiz. Hem de ticari bir İHA kalıbından çıkacak. Yani TB2 nasıl üretiliyorsa aynı metotlarla imalat işlemi yapılacak. Üstelik aileleriniz eğitime katılabilir. Teorik eğitim kolay ulaşım nedeniyle ilk gün Kent Konseyinde düzenlenecek. Diğer 7 gün ise hafta sonları BŞEÜ İHA Atölyesinde.  Başka bir sınırlandırma yok. Gelin bu fırsatı kaçırmayın. Tüm savunma, havacılık ve otomotiv sevdalılarını bizimle tanışmaya ve ülkemiz için projeler üretmeye davet ediyoruz.

Uygulamalı eğitime tüm halkımız davetli. Üstelik isteyenler olursa kendi ham maddelerini getirerek istedikleri işleri üretebilirler. Kalıp yapımı konusunda İHA atölyesi gerekli yardımı verecektir. Bu hafa sonu cumartesi Kent Konseyine, Pazar ise BŞEÜ İHA Atölyesine davetlisiniz.  Görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Başvuru: Kentkonseyi, Bilecik –Sakarya Gazetesi, BEBKA, BŞEÜ Malzeme Mühendisliği

 

Bu yazı toplam 2429 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR