ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

NEDEN DİLEDİKLERİNİ YAPABİLİYORLAR?

NEDEN DİLEDİKLERİNİ YAPABİLİYORLAR?

Yıkılasın İsrail!

Enkazını göreyim!

Sana ülke diyenin,

Yüzüne tüküreyim!

Necip Fazıl Kısakürek

İsrail’in 1969 yılında Başbakanı Golda Meir devrinde Mescid-i Aksa’da yangın çıkıyor. Meir “O gece sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Zannediyordum ki Müslümanlar dört bir taraftan İsrail’e girecekler. Lakin sabah oldu ve korkulan olmadı. İşte o zaman idrak ettim ki biz dilediğimizi yapabiliriz, zira bu ümmet uyuyan bir ümmettir.”

Aradan 38 sene geçti hala uyanmadı İslam ümmeti. Sultan Abdülhamid’in bir asır evvel  gördüğü tehlikeyi, İslam alemi olayları yaşamasına rağmen uyanmadı, uyurgezer oldu.

Bundan 50-55 yıl evvel zamanının uyanık köşe yazarlarını, ilim adamlarını ve ileri görüşlü siyasilerinin “İsrail kendilerine arz-ı mevud, vaat edilmiş topraklar olarak Nil’den Fırat’a kadar Büyük  İsrail projesini gerçekleştirmek istiyor. Tedbirli olalım..” dediklerini ve daha nice uyarılarını hatırlıyorum.

İsrail bayrağında iki çizgi Fırat ve Nil sularını anımsattığı söylenir. Batı, Osmanlı Devleti’ni bitirdi. Ortadoğu’da 26 devlet kuruldu. Şimdi 26 devleti böldürerek belki 66 devlet kurdurmaya uğraşıyorlar. Bir yudumluk devletler haline getirmek hedefleri.

Kudüs’ü başkent yapmakla hedeflerine bir adım değil kilometrelerce yaklaşmış olacaklar. Müslümanlar meydanlarda, gazetelerde, her platformda protestolarımızı üst perdeden yapmaya devam edelim. “Tepki gösteriyoruz da ne oluyor” demeyelim. Onların planları varsa Allah’ın da bir planı var. Dualarımız, feryatlarımız Allah tarafından kabul olacağına inanalım. Biz inandıkça Allah bizimledir. İnancımızı kaybetmeyelim. Şer odakları kendileri adına görevlerini yapıyor, biz de bize düşenden daha fazlasını yapmaya devam  edelim, katillere duvar olalım. Allah'a inanalım. Allah mutlaka şerirlerin planlarını bozacaktır.

Bu yazı toplam 1694 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR