ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Ortağımız Amerika zarar eden biziz

Ortağımız Amerika zarar eden biziz

FETÖ’cü hainlerin darbe girişiminin yedinci yılını geride bıraktık. 1960 darbesinin üzerinden 63, 1980 darbesinin üzerinden ise 43 yıl geçti. 12 Mart muhtırasını, AK Parti iktidarındaki muhtıralar ve gezi olaylarından bahsetmeyelim.

Bütün darbelerin, muhtıraların, gezi olaylarının arkasında Amerika ve Avrupa var. Tam olmasa da, millete yüzünü dönen partiler iktidara geldiyse “Sen millete değil benim yüzüme bakarak ben ne dersem iktidarı öyle yöneteceksin” diyen Amerika yetiştirdiği elemanlarıyla ihtilal yaptırıyor.

1960 ihtilalinin ülkeye verdiği zarar telafi edilmeden 1968’de başlayan terör olayları 1980’e kadar devam etti, 12 Mart 1972’de ordu tarafından muhtıra verildi. Muhtıracıların isteği üzerine kurulan zayıf hükümetler terörü yok etmek yerine bir nevi körüklediler. PKK’nın alt yapısı o günlerde faaliyete başladı.

1980 ihtilali ülkenin üzerinden silindir gibi geçti. Zaman geçtikçe verdiği zarar daha çok anlaşıldı. İsviçre, NATO’ya girmek için Türkiye’nin önünde ter ter tepiniyor. 1980’in darbeci generalleri Yunanistan’ın NATO’ya girmesini hiçbir şart ileri sürmeden kabul ettiler.

Amerika sinsice, CIA tarafından yetiştirilen hain FETÖ’cülere verdiği talimatlarla okullar açtırdı, milletin evlatlarını zehirlettiler. Dini cemaat kisvesi altında topladıkları paralarla vatana ihanet ettirdiler.

Osmanlı döneminde 10-12 yıl askerlik yapmış, Çanakkale Kut’ül Amare Savaşlarına katılmış, ardından İstiklal savaşlarında şehit, gazi olmuş dedelerin torunlarını okullarında mankurtlaştırarak zararlı bir insan haline getirdiler. Ülkeye verdikleri maddi ve manevi zararları hesap bile edilemez.

Yurt dışına kaçanlar ve yurt içinde gizlenenler halen zarar vermeye devam ediyorlar.

Amerika stratejik ortağımızmış ya nasıl ortaklıksa hep biz zarar ediyoruz. Allah önümüzdeki yıllarda zarardan korusun.

Bu yazı toplam 1896 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR