ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Projesi olmayanlara kanma

Projesi olmayanlara kanma

Son belediye başkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları ve milletvekili Tüzün “Adayımız üniversite hocası, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve fen işleri müdürü, belediyeciliği çok iyi bilen…” diyerek oy istediler. “Her şey çok güzel olacak” dediler. Olan oldu ve seçimlerden 2,5 yıl sonra dünyaya rüşvet skandalıyla nam saldık. Üçüncü belediye başkanı ile idare ediliyoruz. Gazete ve haber sitemizde yer alan haberde “Semih Şahin’den çok sert paylaşım ‘İki yüzlü zibidiler’ başlıklı haberi okumuşsunuzdur, tekrara gerek yok. Seçimlerde öve öve millete belediye başkanı seçtirdikleriyle mahalle üslubuyla ağız dalaşı içindeler. 

İYİ Parti ile yaptıkları seçim ittifakıyla CHP belediye başkanlığını kazandı. Seçimlerden sonra İYİ Parti’yi kaale almadılar. Seçimlere kaldı 1,5 yıl halktan tekrar oy isteme zamanı yaklaştı. Hesap verme günü yaklaştıkça bir telaş başladı. Şimdiden tedbir almak lazım. İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya sosyal medya hesabından “İttifak partisi il başkanı olarak soruyorum Semih başkanın projelerinin hangisini gerçekleştirdiniz acaba burada fotoğraf vermek dışında” paylaşımında bulundu. 

Bana göre İYİ Parti İl Başkanı Sakarya, seçim ittifakı yaptık size belediye başkanlığını kazandırdık ama siz bizi yok sayarak hareket ettiniz hiç hizmet yapmadınız. Halka hesabı siz vereceksiniz demek istiyor. 

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya’ya verdiği cevapta “CHP il başkanı olarak bende soruyorum ilgili şahıs 31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken Bilecik halkına hangi projeyi açıkladı ve hangi projeye başlayıpta yeni başkan yarım bıraktı. Projesi başka olanlara vereceğimiz cevap bu kadar” diyor. 

Metin Yaşar demek istiyor ki; seçimlerde halk bize hiçbir projeyi yerine getirmediniz derlerse, biz size şu hizmetleri yapacağız demedik. Proje vaad etmeyen adamı seçtiniz o da yerini dolduramadı gitti. Yerine gelen başkandan sorumluyuz gidenden değil. İYİ Parti olarak beraber kazandığımız belediyede başarılı olamadık. Siz şimdi hesap verme günü yaklaşınca ortaklaşa başarısızlığımızın telaşına düştünüz, yeni planlar peşine düştünüz demek istiyor. 

Bir belediyeyi idare etmekten aciz 6+1 masa beceriksizleri devleti idare etmeye kalkıyor. 3,5 yılın sonunda ozanlar gibi birbirlerini taşlıyorlar. Ey millet düşün, titre ve kendine gel olanlardan ders al bugünleri aramamak için projesi olmayanlara kanma. 

Bu yazı toplam 2477 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR