ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Beceriksizler

Beceriksizler

Geçtiğimiz hafta şehir içinde yürüdüğüm esnada tanıdığım bir esnaf ısrarla çaya davet etti. Babadan CHP'li olduğunu bildiğim dost çay içerken "Abi Belediyenin yılbaşında bastırıp dağıttığı, yanlış basıldığı anlaşıldığında toplatıp tekrar düzelttirilerek basılıp dağıttığı takvim hikayesini gündeme getireceğini düşündüm ama Sakarya Gazetesi haberleştirmedi..." dedi.

12 aylık bir takvimi bile sağlam basıp dağıtamayan bir belediye ile karşı karşıyayız. 12 ayın 3-4 ayını Temmuz ayı basarak dağıtmışlar. Beceriksizlik o kadar haddi aşmış ki belediyede ilgili ilgisiz hiç bir kimse bu işin farkına varmıyor. Esnafa dağıtılmaya başlanıyor. Esnaf farkına varıp belediyeyi uyarıyor, derhal toplanıyor, kendileri gibi hangi beceriksiz matbaa bastıysa tekrar bastırılıp dağıtılıyor. Ben de bu CHP'li esnafın davetini kırmayarak sohbetimiz sırasında öğreniyorum.

Televizyon ekranlarında konuşmalarda CHP yandaşları her lafa "Millet aç, aç kardeşim." diye başlıyorlar. Bizim haberlerimize de aynı "Açız, açız..." yorumları yazanlar var. Benim acizane tavsiyem, CHP'li belediyelerin ilk işi parklara, meydanlara heykel dikmekle meşguller. İktidar yol yapıyor "Ne yolu kardeşim millet aç" diyorsunuz, havaalanları yapıyor, hastaneler yapıyor, tüneller, köprüler inşa ediyor aynı terane "Millet aç aç" diye bağırıyorsunuz. Peki CHP'li belediyeler heykel yapıyor niye "Biz açken ne heykeli kardeşim?" demiyorsunuz? Yoksa heykelleri yalayarak mı karnınızı doyuruyorsunuz?

Başkan Semih Şahin, Mustafa Kemal Atatürk'ü ısıran köpeğin heykelini parka yaparak ilimizi tanıtma rekoruna imza attı. Onu bile doğru dürüst yerine getiremeyen başkan tekrar tamire götürüp getirmekle uğraştı. Mustafa Kemal Atatürk deme nezaketinden mahrum Canan Kaftancıoğlu ekibinden oldukları söylenen CHP'li Bilecik Belediyesi yöneticileri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Atatürk'ü ısıran köpeğin heykelini dikmekle ne demek istiyorlar? Atatürk'e, Atatürk demekten imtina eden CHP'nin İstanbul İl Başkanına dolayısıyla destek olmak istediklerini anlatmaya mı çalışıyorlar?

İki yıl oldu zaten var olan parka hatti aşan masraflar yaptılar. Yaz geldi halk rahatça sohbet edecek mekandan mahrum hale getirildi. Hastalık var ne sohbeti diyebilirler, nihayetinde bu hastalık da ilelebet devam edecek değil. Yaptıkları parkta oturmakta olan vatandaş çay bardağını koyabilecek bir sehpaya, masaya bile muhtaç olacak.

Elmas bahçe ve belediye binaları yıkıldı yerlerine halen inşaat halindeki binaların yapımı için mimari çalışmaları ve ihalesi AK Parti Belediyesi tarafından yapıldı. CHP'li Semih Şahin ve dıştan başkan yardımcısı ve sekreter destekli ekibin iş başına geldiği ekip 2 yılını tamamlamasına 1 hafta kaldı. Şehir merkezinde görüntüyü bozan trafiği alt üst eden inşaat tamamlanamadı. Bu noktada beceriksizlik tavan yaptı diyebiliriz.

"Açız aç." diye yırtınanlardan oluşan bu ekip yüzünden siz böyle beceriksiz belediye döneminde daha çok aç kalırsınız. Heykelleri sevmeyi devam edin, açlıktan kurtulursunuz.

Bu yazı toplam 3504 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR