MUZAFFER TEKELİOĞLU

MUZAFFER TEKELİOĞLU

BİLECİK BELEDİYESİ DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HALKIN YANINDA

BİLECİK BELEDİYESİ DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HALKIN YANINDA

''Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm''

2004 yılında yapılan seçimler sonucunda Bilecik ilinde Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Selim yağcı, 2009 yılında gerçekleştirilen seçimler sonucunda Bilecik ilinde 2. kez Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

2014 yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanlığı görevine 3. kez seçilen Selim Yağcı 13 yıldır aralıksız Bilecik halkının hizmetinde canla başla çalışıyor. 13 yıl kolay değil, insanlarda yorgunluk alametleri belirir. Başkanımız öyle değil, her geçen yıl daha da ivme kazanarak kuruluşun, kurtuluşun, dirilişin beşiği olan, Şeyh Edebalı’nın, Ertuğrul Gazi’nin, Dursun Fakıh’ın Kumral Abdal’ın maneviyatının buram buram koktuğu bu güzel topraklarda yaşayan güzel insanlara hizmet etmeyi bir ibadet olarak görüyor. Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda başarısı, bilhassa Bilecik’i tanıtma konusundaki büyük gayretleri hayranlıkla takip ediliyor.

Aslında Başkan Selim Yağcı’nın yaptığı çalışmaları yazıya dökmeye ihtiyacı yok. Görünen şehir kılavuz istemezmiş. Yapılan çalışmalar ilde yaşayan halk tarafından takip ediliyor. Laf aramızda bazen takip etmekte bile zorlanıyoruz.

Yıllarca eğitimin içinde olan bir kişi olarak siyasetten anlamam. Politikadan ise hiç mi hiç haberim olmaz. Selim Başkanın yaptığı çalışmaları basın mensupları günü gününe yazıyor.

Benim Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ''Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm'' projesi ilgimi çekti. 7 ile 12 Ay Arası Bebek Emekleme Yarışması düzenlenecek. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm projesi yarışmasında; 1. olan bebeğe yarım altın, 2. olan bebeğe çeyrek altın, 3. olan bebeğe gram altın verilirken, yarışmaya katılan bütün bebeklere de Bebek Bakım Çantası hediye edilecek.Sosyal Belediyecilik anlamında son derece önemli olan proje; Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirilecek.

Eğitim konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, eğitimin daima içinde olan, öğrencilerimizin başarısının artması için üzerine düşen görevleri yerine getiren başkanımız doğumdan ölüme kadar her yaştaki insanımıza katkı sağlıyor. Aslında bu bir eğitim projesi…7 aylıktan itibaren bebeklerin eğitimleri sonucunda annelerinin komutlarına göre hareket edip edemeyeceklerini gösteriyor. Eğitimin bebeklikten itibaren şart olduğunu kanıtlayan bir proje… bazıları Başkanın hiç işi kalmadı şimdi de bebekleri yarıştırıyor diye düşünenler olacaktır. Bu söz doğru olabilir. Başkan Bilecik’te yapılması gereken büyük projeleri ve bir yerleşim yerinde olması gereken yatırımları tamamladığı için böyle projelere de vakit bulabiliyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı Başta olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğündeki ekibe teşekkür ederim.

 

Bu yazı toplam 2132 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
MUZAFFER TEKELİOĞLU Arşivi
SON YAZILAR