ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Şehitlerimize Allah rahmet versin

Şehitlerimize Allah rahmet versin

Helikopter kazasında Korgeneral Osman Erbaş ve 12 arkadaşı şehit oldu, iki silahlı kuvvetler mensubu yaralandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı askerlerimize şifalar dilerim. Kazanın değişen hava şartlarından kaynaklandığı ifade ediliyor.

Başta şehidimiz Korgeneral Osman Erbaş ve diğer askerlerimizin terör olaylarında, FETÖ ayaklanmasında ve FETÖ ile mücadelede başarılı mücadele verdiklerini öğrendikçe kazaya şüphe ile bakmaktan kendimi alamıyorum. Tekrar tekrar rahmet dilerken eğer bir kazaya uğradıkları anlaşılırsa devletimizden en büyük isteğim hainlerden intikam alınması.

FEZLEKELER

HDP'nin PKK ile yakınlığı "Bıçak kemiğe dayandı. Sabır da bir yere kadar." dedirtti.

HDP'nin Türkiye aleyhine ne olursa "Evet", türkiye lehine olanlara "Hayır" demekte, PKK yandaşı söylemleri iktidar partisi, iktidar destekleyen MHP ve BBP Partisi'nin çıkışları yargıyı harekete geçirdi.

Milletvekillerinin dokunulmazlığı olduğundan mahkemeler Türkiye Büyük Millet Meclisi, vekillerin dokunulmazlığını kaldırmadıkça dava açamıyor. Savcılıklar dosya hazırladıkları milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırması için Meclis Başkanlığına fezlekelerini göndermeye başladılar. Ak Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi, başta HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırması yönünde açıklamalarda bulundular. İYİ Parti bugüne kadar HDP'li milletvekillerinin açıklamalarını duymamış olmalılar fezlekeler önlerine geldiğinde inceleyip ona göre karar vereceklerini söylüyorlar. CHP her zaman olduğu gibi "Ne kızı verelim ne dünürü gücendirelim." anlayışıyla hareket etse de HDP'yi desteklemekten vazgeçmiyor. Dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde yıllardır açıklamalar yapan CHP iş ciddiyete binince HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını istemiyor.

TV'lerdeki açık oturumlarda "Madem HDP bu kadar suç işliyor, kapatın." diyerek akıl vermeye kalkıyorlar. Bu görüşe karşı çıkanlar da "Bu güne kadar kaç parti kapatıldı yerine hemen yenisi kuruluyor, mani olunamıyor. Partililer suç işlediğinde cezaları verilsin." diyorlar.

Şimdi suç işleyen milletvekillerinin dokunulmazlıkları meclise geliyor "Partileri kapatılsın." diyenlerin neden yan çizmeye çalıştıklarını milletin anlamadıklarını mı sanıyorlar?

"Katil devlet" diyenleri millet not ediyor iyi bilesiniz.

Bu yazı toplam 1649 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR