ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

TAKSİM OLAYLARININ CEVABI SANDIKTA VERİLECEK

TAKSİM OLAYLARININ CEVABI SANDIKTA VERİLECEK

TAKSİM OLAYLARININ CEVABI SANDIKTA VERİLECEK

Dün demiştim ya kimyaları bozuldu diye. İlimizde de kimyaları bozulanlar oldu, dünkü yazımdan sonra daha da bozuldular. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldır her seçimde oyları yükselterek Başbakanlığa devam ediyor. Her seferinde 300'ün üzerinde milletvekili çıkartıyor. Bir dahaki seçimlere kadar disiplin içinde milletvekilleri çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul ve Ankara gibi Büyükşehir Belediye Başkanlıkları ve diğerleri onlarca il belediye başkanları, ilçe, belde başkanları ve il genel meclis üyeleri ahenkli bir şekilde çalışıyor. Başlarında Başbakan Erdoğan aykırı bir ses çıkmasını önleyen bir orkestra şefi gibi partisini ve ülke yönetimini ahenkli bir şekilde yönetiyor. 

Ayrıca Türkiye'yi bölge ve dünya ülkeleri nezdinde itibarlı hale getiren güçlü bir lider poziyonunda. Öte yandan da uçkuruna hakim olamayan liderlerden sonra, koltuğa oturan ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu. Mecliste 134 milletvekiline hakim olamıyor. Birbirleriyle konuşmayan vekilleri, birbirlerinin aleyhinde basında konuşuyorlar. Üyesi oldukları Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup Başkanı Swoboda ile görüşemedi. Yaptığı gafların yanında en son beceriksizliği hükümetin terörü bitirmek için yaptığı çalışmalarda nerede duracağını tayin edememesi oldu. 

Önümüzdeki yılda yerel ve Cumhurbaşkanlığı gibi seöimler ile Anayasa Referandumu olma ihtimali var. HEr geçen gün güçlenen Ak Parti ve iktidarını kamuoyu ve dünya genelinde güçsüz göstermekiçin CHP ile emperyalist güçler Taksim Gezi Parkı bahanesiyle eylem başlattılar.

Hedef Başbkana. Başbakanı diktatör ilan ediyorlar, yanındaki yakın arkdaşalarını methederek yakınlaştırma politikası izliyorlar. CHP'nin zayıf liderini kamufule etmeye çalışıyorlar. 

Yaktılar, yıktılar, ibadethaneleri pislediler, saçı bitmedik yetimin hakkı olan devletin malına zarar verdiler. Polisi gözden düşürmek için ellerinden geleni yaptılar. 

Birşeyde muvaffak olamadılar. Türk Milletinin sessiz çoğunluğu liderine sahip çıkacak. Hemde Menderese, Özal'a sahip çıkamadığının üzüntüsüyle sahip çıkacak. Yazılan yalanlara inanmayarak sandıkta gereken cevabı verir diye düşünüyorum.

Bu yazı toplam 935 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR