Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

3’ü 1 Arada Kültürel ve Teknik Çalışmalar

3’ü 1 Arada Kültürel ve Teknik Çalışmalar

Güzel bir hafta sonları dileriz, siz değerli Bilecik Haber okurlarına. Gündem yoğun olduğundan, belirli bir süre, hafta sonları ve hafta içi olmak üzere iki kez köşe yazısı kaleme alacağız. Bu hafta Kasımın 20’ si ve TEKNOFEST başvurularının son günü. Bu nedenden ötürü; son günler hayli şehrimizde tempolu geçti. Ve size bu hafta sonu keyifli bir 3’ ü 1 arada haber yazısı hazırladık.

İlk olarak şehrimizde yer alan tüm gençlik merkezleri müdürlerimizle bir araya geldik. Destek vermek istediğimiz TEKNOFEST konu başlıklarını; TTO Koordinatörümüz Edip beyle birlikte tek tek açıkladık. Ayrıca tüm sorular için birlikte cevap aradık. Umarın her bir gençlik merkezi 12 farklı projemizden 1 tanesini seçer ve kalan dokuz günde proje başvurularımızı yaparız. Tüm ebeveynleri, gençleri ve öğretmenlerimizi bizimle çalışmak için bu merkezlere başvuruya davet ediyoruz. Özellikle bu sene başvuru sayısında doğu illerini geçmek istiyoruz.

Kurtuluş savaşı yıllarında faydalı cemiyetler; ülkemizin manda altından kurtulması adına, bu hafta minnetle ve saygıyla andığımız atamızın izinde birçok yararlı faaliyetlerde bulunmuşlardı. Şehrimizde de dört yıldır görev yapmamıza rağmen, bu tip faaliyetlerde bulunan derneklerin olduğunu daha yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Teknik ve Kültürel projeler için, bu toplulukların bazılarıyla birlikte toplantı yaptık. Adı ve ruhu Ahi Edebali olan cesur yürekler başarılı çalışmalardan başka bu hayatta ne ister?

Son olarak Bileceğimizde; Eskişehir’den daha önce duyurusunu yaptığımız misafirlerimizi TTO vasıtasıyla ağırladık. Birlikte kadim başkentimizde ortak çalışmalar yapmanın bir formülünü aradık. Umarım gençlerimize güzel bir hedef sağladık. Aselsan ve Eskişehir Sivil Havacılık için, yıllarını veren iki değerli misafirimizden, bir kez daha söyleşi yapmak için söz aldık.

Genç ofisi bize bürokrasi olmadan sadece bir rica ile sağlayan ve her zaman yanımızda olan Gençlik Spor Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta sonu dileriz. Sağlıcakla kalın dostlar.

Bu yazı toplam 2451 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR