Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Önemli tarih 5 Şubat

Önemli tarih 5 Şubat

Bilecik Sakarya gazetesinin değerli takipçileri yeni bir eğitim programıyla karşınızdayız. Aslında çok yeni de sayılmaz, geçen haftalarda duyurduğumuz bir eğitim. Rehber öğretmen model uçak eğitimi yeniden organize edildi. Ve maalesef bazı problemler yüzünden atölyemizde yapılmayacak. Bilecik THK il yönetimi organize edecek. Kayıtlar başladı ve başvurular İlker kardeşimize.

Ara tatili gençlerimiz verimli geçirsinler diye böyle bir tarih seçildi. Aynı şekilde çalışan arkadaşlarımız için de akşam saatlerinde bir program da organize edildi. Bilecik'te ilk büyük ihtimalle son olacak bir eğitim. Halk Eğitim ve Milli Eğitim'e bağlı kurumlarda bu belge ile eğitimler düzenleyebilirsiniz. Tüm gençlerimizi ve havacılık sevdası bulunan vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Eğitimi Türk Hava Kurumu'ndan uzman İnönü eğitim okulu eğitmenleri düzenleyecek. En temel uçaklar pratik bir şekilde imal edilecek. El becerisi geliştirme ve temel uçuş teknikleri hakkında bilgi sahibi olacağınız bir organizasyon.

Değerli projeler, fikirler ve eğitimler için köşemizi takip etmeye devam edin. Bu arada tüm Müslüman kardeşlerimizin üç ayları yani Recep ayı mübarek olsun. Allah'a emanet inşallah.

Bu yazı toplam 5782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR