Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Kudüs'teki kardeşlerimize destek

Kudüs'teki kardeşlerimize destek

Değerli okurlarımız bu hafta yazımızda malzemenin karakteristiği ile ilgili bir yazı kalemi almıştık. Fakat son 10 günde yaşanan olaylar yüzünden Filistin'de yaşayan Müslüman kardeşlerimize bir destek yazısı yayınlamaya karar verdik.

Birçok sivil ve çocuk zor durumda Filistin'de. Orantısız güçle saldırılıyor üzerlerine. Hiçbir suçu olmayanlar acı çekiyor maalesef şehirlerde.

Ülkemiz ikiye bölünmüş durumda. Kimilerine göre yılanı deliğinden uyandırmaya hiç gerek yoktu. Kimilerine göre ise bu bir bağımsızlık mücadelesi. Ama benim gördüğüm tek gerçek var o da çocukların ve kadınların haykırışı.

Çok isterdim teknolojimiz Kosova savaşlarında olduğu gibi düşmana göre çok yüksek olsa. Adımız gelişmişliğimizle birlikte 3 kıtaya da nam salsa. Adalet Ticaret ahlakımızla birlikte gönül harbini kazansa.

Bu konuda bizlere de bir ders çıkıyor. Tüm eğitim veren kurumları geliştirmeye ve gelişmeye teşvik ediyor. Sadece dosyalarda kalan bilimsel araştırmalar değil, nitelikli ürün ve endüstriyel çalışmaların artmasına teşvik ediyor.

Kudüs yetim ve dualarımız tüm Müslüman kardeşlerimize. Yeri göğü ve ikisinin arasındakileri yaratan Rabbim, biz ancak senden ister ve ancak sana dua ederiz. Zalimlerden sana sığınır ve ancak senin rahmetine güveniriz.

Bu yazı toplam 1545 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR