Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Ücretsiz havacılık eğitimi

Ücretsiz havacılık eğitimi

2023 - 2024 yılı eğitim dönemi başlamış durumda. 2 hafta önce Milli Eğitim'e bağlı okullar eğitim ve öğretime başladılar. Bu hafta itibariyle de üniversitemiz kapılarını gençlerimize açıyor. Biz de insansız hava aracı atölyesini gençlerimizle buluşturmaya başlıyoruz.

ucretsiz-havacilik-egitimi-1.jpg

Geçen yıl basında takip ettiğiniz üzere gençlerimizle birçok ücretsiz organizasyon yapmıştık. Bu yıl tarafımın ticari projelerini çok fazla olması sebebiyle Bilecik Genç Kanatlar Grubunun desteği ile eğitimlerimize devam edeceğiz. Üniversite yönetimi ile görüşen Bilecik Türk Hava Kurumu İl Temsilcimiz bir protokol hazırlıyor. Ve protokol kapsamında gençlerimiz herhangi bir prosedüre gerek kalmadan atölyemizde çalışabilecek.

ucretsiz-havacilik-egitimi-2.jpg

Artık atölyemizde ekip lider olarak çalışan genç Kanatlar Bilecik temsilcisi Hasan kardeşimizde bu kapsamında tanışmanızı istemekteyiz. Bir uçak nasıl tasarlanır? Bir pilot kontrol için hangi aşamalardan geçer? Kompozit bir gövde nasıl yapılır? Hepsi ve daha fazlası ücretsiz olarak atölyemizdeki eğitimlerde yer alacak.

Kalkınma ajansından aldığımız sözlere Mart ayında da endüstriyel tasarım ve CNC işleme kursları başlayacak. Zeki Bey en büyük destekçimiz ve atölyemizin kurucularından. Kendilerini Bu yazı vasıtasıyla saygıyla anıyorum. Hiçbir kimseden alamadığımız desteği kalkınma ajansı vasıtasıyla bizlere sağladı. Biz de üreten ve geliştiren akademisyen olarak tüm ekipmanları ve bilgimizi gençlerimizle buluşturuyoruz.

ucretsiz-havacilik-egitimi-3.jpg

Bu atölyede Türkiye'de ilk defa insansız hava aracı motorlarıyla ilgili 2 adet yüksek lisans tezi tamamlandı. Ve şu an aerodinamik üzerine 2 adet tez yapılmaya devam ediyor. Yani akademik anlamda da altyapıda çalışmalarımız başlamış durumda. Birçok ihtiyacımız var umarım zamanla şehrin önde gelen yetkililerinden altyapının güçlendiilrmesi adına gerekli desteği alırız.

ucretsiz-havacilik-egitimi.jpg

Resimlerde incelediğiniz üzere gençlerimiz üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Son olarak elektronik ve yazılım alanında da bir altyapı kurmak istiyorum. Bu kapsamda gerekirse kendim de 3. doktorayı yapacağım. Şehrimizdeki tüm ilgililere ve gençlere ulaşmamız adına tüm okurlarımızdan gerekli desteği bekliyoruz.

Bu yazı toplam 1495 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR