ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, halkımıza başsağlığı dilerim

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, halkımıza başsağlığı dilerim

On ilimizde meydana gelen zelzele afatı ülkemizde derin bir üzüntüye sebep oldu. Hatta ender görülen afat bütün dünyayı acıya boğdu. Vefat eden kardeşlerimizle ayrılık yaşadık. Velakin 85 milyon vatandaşımızın bir ve beraber olduğunu gördük. Türkiye’nin her yanından tırlar dolusu yardım, nakdi yardım bağışlarını gördükçe her gün “Ülke bölündü” diyenlerin doğru söylemedikleri anlaşıldı.

Siyaset yapanların halkımızı rahatsız edici konuşmalarını doğru bulmuyorum. Milletimizin bir ve beraberlik gösterdiği bugünlerde zelzele çöküntüsü ile uğraşılırken siyasette kazanç etmeyi düşünenlere cevap vermeyi lüzumsuz görüyorum. 3 ay sonra yapılacak seçimlerde politikacılarımıza cevabı halk verecek diye düşünüyorum. 

Vatan hainleri dağlarda iyi ki temizlendi. Eskisi gibi mağaralarda yaşamaya devam etselerdi afadı fırsat bilip yardım ediyoruz kılıfına girip on şehri soymaya başlarlardı. Bakmayın siz üç beş çapulcunun hırsızlığa soyunduğuna onlarla baş etmek kolay, eşkıya hain çetesi hem soyar hem vatandaşımızı öldürürdü. 

Beni düşündüren hususlardan birisi de hain PKK’nın yavrusu siyasi partiden hiç ses seda çıkmaması. Ne hinlikleri var ki susuyorlar. 

Devlet başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan “1 yıl içinde evleri yapıp vatandaşımızı sıcak yuvasına kavuşturacağız” dedi.

Bir mahalle, bir ilçe, bir il değil on il yenilenecek. Devletimiz büyük, Allah zeval vermesin, yalnız parayla halledilecek bir iş değil. Binalar, güç ve emekle yapılacak tek tek elden geçirilecek. Bir yıl değil bir buçuk iki yılda bile yapılsa büyük başarıdır diyorum. Eğer bir yılda bitirilirse emeği geçenleri şimdiden kutluyorum. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, halkımıza başsağlığı dilerim.   
 

Bu yazı toplam 2133 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR