ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

ADAMLAR SAVAŞ DİYOR, AYMAZLAR BARIŞSEVER TAKDİMİ YAPIYORLAR

ADAMLAR SAVAŞ DİYOR, AYMAZLAR BARIŞSEVER TAKDİMİ YAPIYORLAR

PKK’ya terörist diyemeyen HDP  bugün barışsever ve demokrasi sevdalısı kesildi.

Devletimiz “Ermeni Soykırımı” iddialarını hiçbir zaman kabul etmedi. HDP iktidara geldiklerinde “Ermeni soykırımı”nı kabul edeceklerini açıkladı.

HDP eş başkanı Demirtaş, “Müslümanlar için Kabe nasıl kutsal bir mekansa işçiler için de Taksim aynı kutsal mekandır” diyerek Müslümanların kutsal mekanını herhangi bir yer gibi eşit tutarak küçümsemiş ve dinimizin kutsallarına saygısızlık etmiştir. Dinimiz eşcinselliği yasaklamıştır. Buna rağmen iktidara geldiklerinde eşcinsellerin isteklerini yerine getireceklerini açıkladılar. Eskişehir’de eşcinsel birisini aday göstererek, dinimizin haram kabul ettiklerini kabul etmeyeceklerini belirtmiş oldular. 

Selahattin Demirtaş’ın kardeşi, HDP fikirli bir partinin genel başkanlığını yapmıştı partisi kapatılmıştı. Şimdi Kandil’de terörist PKK’ya katıldığı fotoğraflarla tespit edildi. Demirtaş’ta inkar etmedi. Demirtaş’ın da gideceği son mekanın Kandil olmayacağı ne malum?

Bazı basın organları tarafından HDP’nin ve eş başkanı Demirtaş’ın barışsever oldukları propagandası yapılıyor. Propagandalara kanarak oy verenler bunun vebalini kaldıramazlar. 

Oy verirken çok dikkat etmek gerekir. Yanlışlıkla da olsa verenler vebalden kurtulamaz. 

HDP milletvekili ve 7 haziran seçimlerinde yine aday olan Sırrı Süreyya Önder Avrupa’ya şu çağrıda bulunuyor hem de daha dün “PKK bugün de her zaman yaptığını yapmakta ve ulusal bağımsızlığı için mücadele vermektedir. PKK’yı terör listesinden çıkarın. Bu sayede Kürtlerin özgüveni artar ve kendi toprakları için savaşabilir.” 

Adamlar hala savaş diyor bazı aymazlar hala HDP’yi barışsever olarak takdim etmeye çalışıyorlar.

Bu yazı toplam 1522 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR