ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

ALLAH AYMAZLARI UYANDIRSIN

ALLAH AYMAZLARI UYANDIRSIN

Kemal Çelik bir çok ilçemizde Kaymakamlık, Hakkari Valiliği ve Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetinde bulunan devlete hizmet eden bir isim. 7 Haziran seçimlerinden evvel Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Antalya Milletvekili olarak halkını temsil etti.

15 gün evvel A Haber televizyonunun Deşifre programında Kemal Çelik'i dinledim. Televizyonların birçok yorum programlarında kanuşanlar oluyor. Devletin içinde Kaymakamlık, Valilik, Büyükelçilik yapan yüksek düzeyde bulunanlar konuştukça sözleri daha bir önem kazanıyor. Hele bir de Kemal Çelik gibi Emniyet Genel Müdürlüğü yapan, milletin oylarıyla halkını mecliste temsil eden biri televizyonda konuşuyorsa daha da dikkatinizi çekiyor.

Çelik: "Türkiye eskiden hiçbir işe karışmayan bir ülkeydi. Bunun için de yaramazlık yapmayan bir çocuk gibi görülüyordu. Ne zaman ki Azerbaycan, Musul, Kerkük petrolleri ve doğalgazları Türkiye'den geçtiği için bunların pazarlanmasında, Ortadoğu'da çıkan olaylardan bende söz sahibi olacağım, Afrika ülkelerinde bende Büyükelçilik açacağım, oralarda sesimi duyuracağım, Kazakistan, Azerbaycan, Türkmenistan gibi Türk kökenli ülkelerle birlikte hareket edeceğim, Müslüman ülkelerle berbaer hareket edeceğim dedi batı tarafında yaramaz çocuk muamelesi görmeye başladı. 

Siz PKK terör örgütünü kendi başına karar verdiğini mi sanıyorsunuz? Tamamen batı ülkelerinin derin devletinin istihbarat ülkelerinin emrinde çalışıyorlar" dedi. 

Yine aynı programda yer alan Anavatan partisi iktidarında bakan olarak hükümette yer alan Bülent Akarcalı: "Ben yıllarca Fransa'da yaşadım, orada okudum. Benim tanıdığım bir çok üst düzey politikacı, Başbakan oldular. PKK'nın üst düzey idarecilerinin bir kısmı fransız istihbaratına bağlılar. Ben bildiklerimi Anavatan Partisi'nin içinde bulunduğum hükümette arkadaşlara bile anlatamadım" dedi. 

Programda konuşulanların bir kısmını sizlere aktardım. 

Türkiye uzun yıllardır kuyusu kazılan bir ülke. Terör ne 30 yıl evvel başladı, ne de 50 yıl evvel. Türk Milleti biraz kendine geldiği "bende varım" dediği anda terör ısıtılıp gündeme getiriliyor.

Sultan Abdulhamid, 120 yıl evvel dünyanın neresinde bir Müslümanın başı ağrısa imdadına koşuyor, okullar medreseler, demiryolları bir çok yatırım onun zamanında yapılıyor. Aradan 120 yıl geçtikten sonra İstanbul'a köprüler, denizi geçmek için yapılan tüp geçitte Sultan Abdulhamid devrinde proje olarak düşünülüyor.

Osmanlının yıkılışı 33 sene geciktiren bir padişah dahi atılan iftiralarla tahtan indirildi. 

Her zaman söylediğim gibi Abdulhamid'e, Menderes'e, Erbakan'a, Özal'a yapılanlar şimdi Erdoğan'a yapılıyor. Öyle bir hava oluşturuluyor ki sanki Erdoğan gitse, değil Türkiye dünyaya intizam gelecek. Zamanında yukarıda saydığım isimler içinde aynı hava oluşmuştu. 1 Kasım seçimleri için Allah aymazları uyandırsın duasında bulunuyorum. 

Bu yazı toplam 1235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR