AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Bayırkyöspor tarih yazıyor

Bayırkyöspor tarih yazıyor

İlimizi BAL Ligi’nde temsil eden Bayırköyspor adım adım şampiyonluğa giderken Bilecik futbol tarihine ise damga vurmaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grupta yer alan Bayırköyspor bitime 2 hafta kala 31 puanla lider durumda olan Tavşanlı Linyitspor’un 1 puan gerisinde 2’nci sırada kritik bir viraja giriyor. Bu hafta sonu Eskişehir deplasmanında Yunus Emre Spor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz sahadan galip ayrılırsa Tavşanlı Linyitspor’un maçını bekleyecek. Tavşanlı Linyitspor ise bir başka temsilcimiz Bozüyük Vitraspor’a konuk olacak. Matematiksel olarak birçok hesaplamanın gerçekleşebileceği puan tablosunda Bayırköyspor’un şampiyonluk şansı oldukça yüksek. Şampiyonluk parolası ile kenetlenen sarı siyahlı ekibin tek arzusu ise son hafta kendi seyircisi önünde oynayacağı müsabakada şampiyonluk kupasını kaldırmak. 

Tarihinde ilk kez BAL Ligine çıkan ve ilk sezonunda şampiyonluk kovalayan Bayırkyöspor’un bu aşamadan sonra ihtiyacı olan tek şey destek. Takımın teknik ekibinden sporcusuna, yönetiminden belde halkına kadar herkes bugüne kadar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdi sahne sırası Bilecik’te. Bilecik’in bir bütün olarak Bayırköyspor’a destek olma zamanı. 

Bir dönem hem tribününde hem de idari ekibinde yer aldığım Bayırköyspor’u kutlar başarılarının devamını dilerim. Bu vesile ile 40 yılı aşkın mazisi olan Bayırköyspor’a emek vermiş herkese teşekkürü bir borç bilirim.

Son olarak önümüzdeki yıllarda Bayırköy’ün kendi çocuklarının daha çok forma giydiği bir takım görmeyi arzu ettiğimi belirtmek isterim. 

Kalın sağlıcakla.

Bu yazı toplam 2218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR