ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

CHP ‘Canan’ına destek çıkıyor

CHP ‘Canan’ına destek çıkıyor

Sosyal medya hesabından hakaretler yağdıran, güvenlik güçlerimize ‘Katil’ diyen, Osmanlı Devleti’nin son zamanlarında Ermenilerle ilgili yaşanan olaylar için milletimizin ‘Soykırım’ yaptığını iddia eden, Cumhurbaşkanının vefat etmiş annesine küfreden, Atatürk’e Atatürk demeyen ve bu yüzden kendi partisi içinden bile tasvip görmeyen (Bu sebeple ilimizi TBMM’de CHP’den temsil eden Milletvekili Yaşar Tüzün Atatürk demeyen Canan Kaftancıoğlu’na isyan etmişti.) 

CHP, Kaftancıoğlu’na verilen cezayı onaylayan Yargıtay’a isyan bayrağını çekti. Hatta şöyle de ifade edebiliriz, Kılıçdaroğlu ve ekibi Kaftancıoğlu’na verilen cezayı onaylayan mahkemelerden iktidarın onayıyla ceza verildiği şeklinde propaganda yapıyor. Bağımsız mahkemeleri bağımlı olduğu havasını vererek milleti kandırmaya uğraşıyor. 

21 Ocak 2020 tarihli “CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi Tabanı Alıştırıyorlar’ başlıklı yazımda, HDP’yi gizli ortaklıktan açıkça ortak olmaya tabanı alıştırmaya uğraştıklarını yazmıştım. Şimdi 6 ortak olarak yaptıkları masa toplantılarına, masa altından gizli olarak katılan HDP’yi masanın üzerine 7’inci ortak olarak alenen kamuoyuna kabul ettirmeyi hedefliyorlar. Epey mesafe aldıklarını düşünüyorlar. Ben milletin bu aldatmacaya inanacağını sanmıyorum. 

CHP, muhalefete düştüğü 1950 yılından sonra 10 yıl Demokrat Parti’ye karşı yalan, yanlış politikalarla yürüttüğü siyaseti, Adalet Partisi’ne, rahmetli Erbakan’a, Turgut Özal’a karşı yürüttüğü yıkıcı politikayı şimdi AK Parti ve Erdoğan’a karşı yapıyor. AK Parti’nin bazı yanlış siyaseti yüzünden, CHP’nin Gezi kalkışmalarına destek vermesiyle bozulan ekonomi bugünkü hayat pahalılığının yaşanmasına sebep oldu. Bunu fırsata çevirmek için eski günlerde olduğu gibi, yalan, yanlış ve yıkıcı siyaset yapan CHP seçimlere kadar yürüteceği politikayla iktidara gelmeye çalışıyor. 

AK Parti, muhalefetin ortaya attığı iddialara yeterli cevabı vermedikçe kaybı büyük olur. Millet muhalefete inanır CHP ve gizli ortaklı 7 partiyi iktidara getirirse kurulan hükümette 7 kocalı Hürmüs'e döner. O zamanda yandım anam türküsünü koro halinde söyler. 
 

Bu yazı toplam 2231 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR