KEMAL AYDEMİR

KEMAL AYDEMİR

Çiftçilerimizin dikkatine

Çiftçilerimizin dikkatine

Arpa ve buğdaylarını Toprak Mahsulleri Ofisi'ne teslim eden çiftçilerimizin TMO'nun verdiği destek ödemelerini almaları için müstahsil makbuzlarını bu ayın sonuna kadar ilçe ve il tarım müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor. Oldukça önemli olan bu hususla ilgili çiftçilerimizin gününü geçirmeden hatta olabildiğince erken müstahsil makbuzlarını teslim etmeleri iyi olacaktır. Aksi takdirde süre kaçarsa boşu boşuna hak kaybına uğranacaktır. Bu sebeple çiftçilerimize bir kez daha hatırlatma gereği duydum. 

Hepimizin bildiği gibi TMO buğday alımlarında ton başına 1000 TL, arpa alımlarında ise 500 TL destek vermişti. Hatta sayın valimiz dün yaptığı açıklamayla TMO'nun Bilecik'teki alımlarının 10 kat arttığını ve rekor kırıldığını duyurmuştu. 

Konuyu dağıtmadan yeniden müstahsil makbuzu konusuna gelecek olursak tarım ve orman müdürlüğünden açıklama geldi. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Buğday ve arpa ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisine teslim eden üreticilerimizin müstahsil makbuzlarını en geç 30.09.2022 tarihine kadar il ve ilçe müdürlüklerimize ibraz etmeleri gerekmektedir.” denildi. 

Bu yazı toplam 2403 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KEMAL AYDEMİR Arşivi
SON YAZILAR