ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

ÇÖKEN KARAYOLLARI 14. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇATISI

ÇÖKEN KARAYOLLARI 14. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇATISI

Kar yağışıyla resmi ve özel birçok çatı çöktü. Esas çöken Karayolları´nın Bursa´da ikamet eden 14.Bölge Müdürlüğü çatısı oldu. 

Bursa, Bilecik, Çanakkale ve Balıkesir illerinin bağlı olduğu 14.Bölge Müdürlüğü´nün Bilecik ayağı tamamen çökmüştür. 

Çarşamba günü saat 16.00´dan itibaren Bilecik-Bozüyük karayolu 10-11 saat kapalı kaldı. Osmaneli´ne kadar kuyruk oluştu. Devamlı çalışan arabalar yakıtsız, insanlar neredeyse aç kalıyordu. Bereket kumanya dağıtmayı düşünen ilgililer vardı. 

Sayın Emniyet Müdürümüz yolun kapalı kaldığı saatlerde olay mahallinde çalışmaları takip etti. Elbette Emniyet Müdürü elleriyle yolu açacak değil. Makine ekipman gerekir. Dünkü haberimizde değindiğimiz gibi Karayolları Bölge Müdürlüğü ilimizin yollarını açmakla görevli olmasına rağmen her zaman ki ilgisizliğini devam ettirdi. Binlerce insanın 10-11 saat çile çekmesine sebep olmuştur. 

Koyduğumuz teşhisin doğruluğu İl Özel İdare Genel Sekreterinin açıklamasıyla tescillendi. Haber sahifemizde İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant´ın açıklamasını okuyabilirsiniz. 

Vatandaşımızın 10-11 saat kapalı kalan yolun sorumluluğunu ´Tır kaydı, onu diğerleri takip etti´ gibi açıklamalarla kapatamayız. 

14.Bölge Müdürlüğü´nün ilimizle ilgili sorumsuzluğu TBMM´de dile getirilmeli. İl makamı tarafından hazırlanan bir raporla bakanlığa bildirilmeli. Ak Parti il teşkilatı tarafından genel merkezine ve bakanlığa sorumsuz, vurdumduymaz, beceriksiz Bölge Müdürlüğü ifşa edilmeli. 

Yaşanan bu olayı ilimizde bir daha yaşamak istemiyoruz. Yaşarsak ilimiz siyasetçilerinin ve idarecilerinin görevlerini yeterince yerine getirmediklerini düşünmek durumuna geleceğiz. 

Bunca yaşanan sıkıntıları görmemezlikten gelen muhalefete gelince, onlardan zaten ümit beklemediğini vatandaş kaç seçimdir devlet idaresi vermeyerek gösteriyor. 

Doktor hayattan ümidi kesilen hasta için ´Her istediğini yiyebilir´ dediği gibi susan bu muhalefet içinde kimsenin ümidi yok. 

Bu yazı toplam 1327 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR