AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

ÇÖZÜLDÜK!..

ÇÖZÜLDÜK!..

Çözüm Süreci adı altında neyin çözüleceğini, kiminle kimin barıştırılacağını anlatamayan hükümet, çok farklı bir olaya imza attı. Neyi çözmeye çalıştıklarını bilmeden yaptıkları açıklamalar maalesef Türk Milleti'ni çözdü. 

Milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan bu yüce millet, ne yakılan bayrağına ses çıkarabildi ne de güpe gündüz sokak ortasında şehit edilen Mehmetçiklerine. Galatasaray'ın bir haftada yediği 8 gol şehitlerimizden daha çok konuşuldu. 

Hükümetin olaylar karşısında bir strateji geliştirememesi, toplumun dinamiklerini canlandırmak yerine daha da törpülemesi, insanların hassasiyetlerini çaldı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan önce hain Apo'nun çözüm sürecine destek verdiğini, ardındansa yaşananların sorumlusu olduğunu söyledi. Akdoğan'dan kısa bir süre sonra konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yaşananlardan Öcalan'ın da rahatsız olduğunu belirtti. Ana kademedeki bu çelişki sürecin ne halde olduğunu gözler önüne serdi. 

Köy korucusunu direğe bağlayıp kurşuna dizdiler, üç askerimizi sokak ortasında vurdular, onlarca bayrak yakıldı, yollar kesildi...

Ama şehit cenazesi gelmiyordu değil mi? E, o da geldi, şimdi ne olacak?

İlk yapılan iş ne oldu biliyor musunuz? Şehitlerimizin kanlar içinde yerde yatan o görüntülerine yayın yasağı geldi. 

Halbuki; yasaklamaya gerek yoktu. Çünkü Türk Milleti olarak o kadar çözüldük ki, o fotoğrafları her gün gazete manşetlerine taşısak yine tepki gösterebilecek halde değiliz. 

Niyetim, galeyana gelelim, sokaklara dökülelim falan değil. Sadece sağduyu adı altında hassasiyetlerimizin çalınmasını önleyelim.  

Not: İçinde bebek katili Apo, baş peşmerge Barzani, Kandil ve Kandil'in siyasi uzantısı HDP'nin olduğu bir süreçte barıştan söz edilemez. Zira bunların hepsi ülke bütünlüğüne kasteden unsurlardır. Bölgedeki Kürt kardeşlerimizin müreffeh bir hayat sürmeleri için önce PKK ile kararlı bir şekilde mücadele edilmelidir. Mücadeleden kasıt dağda terörist kovalamaktan ibaret olmamalıdır. PKK ve terör sorunu tüm yönleriyle ele alınmalıdır. Bataklığı kurutmadan, sinek toplayarak bir yere varamazsınız...

Bu yazı toplam 1082 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR