ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

DOĞRU OLAN PROJELERE SAHİP ÇIKALIM

DOĞRU OLAN PROJELERE SAHİP ÇIKALIM

Anadolu Basın Yayın Birliğinin tertiplemiş olduğu “Basın Masası” Programıyla her ay ilimizin idaresinde söz sahibi olan bir ilgiliyi misafir etmiştik.

İlk olarak iktidar milletvekili Sayın Fahrettin Poyraz'ı, ikinci olarak muhalefet milletvekili Sayın Yaşar Tüzün ile gazeteci arkadaşlarımızı buluşturduk. Sorulara verilen cevapları gazete ve internet sitesinde yayınlanarak kamuoyunu yeterince bilgilendirdiğimiz kanaatindeyim.

Birliğimizin üçüncü ay ki misafiri Bilecik Üniversitesi' nin değerli Rektörü Sayın Prof. Dr. Azmi Özcan hocamız oldu. Sayın hocamızın Üniversite ile ilgili açıklamalarıyla kamuoyu, üniversitenin şuan ki durumuyla gelecekteki hedeflerini öğrenmiş oldu.

Basın Masasının dördüncü ay ki misafiri, Yerel Parlamento olarak ta adlandırılan İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Hasan Hüseyin Çelik oldu. Köy Hizmetleri teşkilatının, İl Özel İdare Müdürlüklerinin kaldırılarak İl Özel İdare Genel sekreterliğine dönüştürülerek, Valilerin başkanlığında toplanan il genel meclisleri, kendi aralarında seçtikleri başkan ile toplanıp karar alıyorlar. Meclisin Sayın Başkanı ile yaptığımız “Basın Masası” programıyla hemşerilerimizi yeterince aydınlattığımızı zannediyorum.

12 Haziran Genel seçimlerinin yaklaşması sebebiyle “Basın Masası” programını partilerin belli olan aday adayları ile birer hafta ara ile yapmaya karar vermiştik.

Bu kararımızı ilk olarak 21 Mart Pazartesi günü AK Parti'nin aday adayları ile, 28 Mart Pazartesi günü MHP aday adaylarıyla 4 Nisan Pazartesi günü CHP aday adaylarıyla “Basın Masası” programını gerçekleştirdik. Partilerin aday adaylarının tanıtımını, ilimizde gördükleri eksiklikleri ve milletvekili seçildikleri taktirde nelerin yapılması için çalışacaklarını açıkladılar.

Birliğimizin bundan sonra ki çalışmaları, kesin adaylar açıklandıktan sonra partilerin adayları ile daha geniş ilimizle ilgili ne gibi çalışmaları düşündüklerini soracağız ve kamuoyuna projelerini açıklama imkanı vermeyi düşünüyoruz.

Basın Birliğimizin bu çalışmaları ilimize katkı yaptığını belirtmeliyiz.

Aday adayları ile yapılan programlarda, partilerin aday adayları ilimizle ilgili yapmak istedikleri çalışmaları açıkladılar. Üzerinde düşünmeye değer güzel projeler, sunumlar oldu. Seçimlerden sonra kazanan milletvekili arkadaşlarımız kazanamayan aday adaylarının, adayların projelerini değerlendirmeye layık bulduklarına sahip çıkmalılar diye düşünüyorum. Hedef ilimize hizmet etmek ise, her olumlu sese kulak vermeliyiz. İstişare Peygamberimizin tavsiyelerinden. Yani sünnet. Muhalefet söylüyor diye duymamazlık edilmemeli. Doğru olanlara kulak verilirse ilimiz kazanır.

Seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini dilerim.

TAŞI GEDİĞİNE

Milli Eğitim "Yöneticilerimiz yanımızda" projesi uyguluyormuş.

Dodurga Belediyesi de yöneticilerini yanında görmek istiyor...

Duyan var mı ?

TAŞI GEDİĞİNE

TZOB: Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ''Açılıştan açılışa koşuyoruz, hizmet binalarını, ürün işletme tesislerini, girdi mağazalarını, makine parklarını açıyoruz'' diyor.

Sayın Bayraktar; Bilecik Ziraat Odasının Toprak Analiz Laboratuarı kapatıldı. Kapanma törenine ne zaman geleceksiniz? Siz açılışa biz kapatmaya yetişemiyoruz.

Bu yazı toplam 1440 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR