ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

FETÖ ve ABD belası

FETÖ ve ABD belası

FETÖ’cü denilen, ABD devşirmelerinin 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yılı geride kaldı. Gezi olayları ve hain darbe girişiminin ülkemize verdiği manevi zararı hiçbir şey ile mukayese edemeyiz. Maddi zararını ise bugün yaşadığımız aşırı pahalılık olarak milletçe ödüyoruz. 

Nice temiz, vatanına sadakatle bağlı ailelerin evlatlarını yurtlarda, okullarda okutuyoruz iddiasıyla devşirme bir nesil yetiştirdiler. FETÖ denen hainin elbette bir fert olarak yaptıklarını gerçekleştirmesi imkansız. ABD gizli servislerinin bu işin arkasında olduğu bir gerçek. Allah bu tür belaları bir daha vatanımıza musallat etmez inşallah. 

YENİŞEHİR YOLU

Bayramdan evvel 15 yılı aşkın zamandır millete çile çektiren İstasyon yol kavşağı açıldı, ızdırap sona erdi. Açılışa Bakan Karaismailoğlu geldi. Başta Vali Kemal Kızılkaya ve Milletvekili Selim Yağcı bakanı Yenişehir yoluna götürdüler. Bilecik’e devletten veya özel sektörden olsun bir yatırım müjdesi verilse başlayıp bitene kadar “İllallah” dedirtmeden bitirilemiyor. Örnek olarak birkaç misal vermek yeter. Devlet hastanesi 7 yıl sürdü, Yenişehir yolunun 80 yıldır hayali devam ediyor, stadyumun yıkılması çabuk oldu da yenisinin ne zaman yapılacağı meçhul Söğüt Obakent adı 2 yıl evvel söylendi henüz başlanmadı, başlasa ne zaman biter Allah bilir. 

Söğüt OSB’ye özel sektör tarafından ben diyeyim 7 yıl siz deyin 8 yıl evvel 1200 kişiyi istihdam edebilecek fabrikaları kurulacağı söylendi, lafebeliğinden öte ortada bir alamet yok. 

İdarecilerimiz ve milletvekilimiz Ulaştırma Bakanını Yenişehir yoluna götürdüler. “Yenişehir yolu 2022 yılı sonunda hizmete açılacak” sözünü aldılar. Yumurta kefesini Bakanın sırtına yüklediler. Bakan ya sözünü tutacak ya da yumurtaları kıracak. 

İnşallah sözünü tutar. 
 

Bu yazı toplam 2603 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR