ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

GEZİCİLER NEREDE?

GEZİCİLER NEREDE?

Babadan ırsi solcu sinema oyuncusu M. Ali Bora “ Mesele sadece Gezi parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı ? Hadi gel ”

Gezi olayları Taksim´de birkaç ağacın kesilmesinden ibaret olmadığı gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor.

Yalova´da 180 ağaç kesildi meydanlarda kimse yok. Yalova İstanbul´a bağlı bir ilçeyken Yalova kaymakamı İstanbul´a gider. Galata köprüsünün altında ayakkabılarını boyatırken boyacıya “ Burası ne kadar çok kalabalık, Yalova kaymakamı gelecek diye mi toplandı bu insanlar” der, boyacı “ Kim takar Yalova kaymakamını” cevabını verir.

Yalova´nın CHP´li Belediye Başkanı 180 ağaç kesiyor, geziciler ve avaresinden çıt çıkmıyor. Yalova kaymakamını kim takar hikayesinde olduğu gibi CHP´li belediyenin 180 ağacı keseceğine kimse inanmadı mı dersiniz. Ama kesti. M. Ali Bora´nın dediği gibi maksat ağaç katliamını önlemek değil. Recep Tayyip Erdoğan´ı devirmekti. Amaç ağaç kesmeyi önlemek olsaydı gezici tayfası Yalova´yı mesken tutardı.

CHP´li belediye ve milletvekili Muharrem İnce zeytinyağı gibi üste çıkmasını da biliyorlar. Neymiş karayolları alt geçit yapacakmış, ağaçlar kesilmezse yapmazmış.

Millete yapılacak hizmeti engellemek olur muymuş. Bir başka yere 1800 ağaç dikmeye başlamışlarmış bile.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi´nin sahasından geçecek yol için ağaçlar kesildi. Yapılan yol şahıslar için mi yapıldı? halk için yapıldı. Gezicilerin yanında CHP´li milletvekilleri yürüyordu.

Hükümet, Yalova Belediye Başkanının karayollarına karşı suçlayıcı tavrına cevap vermeli. Karayolları bu işte suçluysa cezasını çekmeli. Değilse belediyeye gereken cevap verilmeli.

Derler ya evin hanımı vazoyu kırarsa “ hata ” hizmetçi kırarsa “ sakar ” olur. CHP´liler ağaç keserse “ hizmet için tabi kesecek ” Akpartili hükümet ve belediyeler keserse iktidardan düşmelerine sebep oluyor.

Çok değil biraz olsun adil davranmayı öğrenseniz. Milletin sizi neden iktidar yapmadığını bir türlü anlayamadınız gitti.

Bu yazı toplam 1384 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR