ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Kamuoyu “Alkollü içecek harcamaları”nı neden belediyenin ödediğini soruyor

Kamuoyu “Alkollü içecek harcamaları”nı neden belediyenin ödediğini soruyor

CHP, Bilecik Belediyesini kazandıktan birkaç ay sonra rüşvet dedikoduları halk arasında konuşulmaya başladı. Yazılarımda defalarca rüşvet iddialarını gündeme getirdim. Selçuk Erdağı olayından sonra CHP il başkanının açıklamalarında kendilerine bu tür şikayetlerin yapıldığını söylemişti. Semih Şahin’in CHP’den disiplin kurulu kararıyla çıkartılmasından sonra Şahin ve Tüzün arasında sosyal medya üzerinden atışmalar yaşandı. Sonra bir gazetecinin Şahin ve Tüzün ile yaptığı görüşmeler yayınlandı. Tüzün de rüşvet iddialarının partiye şikayet olarak geldiğini söyledi. Yapılan şikayetler Başkan Şahin’e aktarılmasına rağmen söz geçiremediklerini ifade etti. 

Ben o zamanlarda da seçimlere 1,1,5 sene kala daha ortaya nelerin döküleceğini yazmıştım. Nitekim ulusal basında daha Semih Şahin görevindeyken bir toplantı vesilesiyle il dışında bir otelde 21 bin TL’lik faturanın Bilecik Belediyesi’ne ödettirildiği yayınlandı. Faturada geceliği 4 bin TL’lik bir odada kalındığı anlaşılıyor. Bir yıl evveline ait olduğu görülen otelin bugün geceliği aynı otelde ne kadardır Allah bilir. Gerçi ben otelin pahalı olmasından şikayet edecek değilim. Belediye Başkanımız ilimizi temsil ediyor elbette şanına yakışır yerde kalmalı. Sirkeci’nin merdiven altı otellerinde kalmasına kimin gönlü razı olur. 

Benim şikayetim faturadaki “Alkollü içecekler harcamaları” bölümünde 33 küsur TL harcamanın olması. Saçı bitmeyen yetimin hakkının olduğu bütçeden içilen içkinin bedeli ödeniyor. 

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı basında çıkan haber ve faturaya açıklama yaptı. Beylik laflardan başka izahat göremedim. Kamuoyu, faturada yer alan “Alkollü içecek harcamaları” bölümüne açıklama bekliyor.  

sadi-erdall.jpg

Bu yazı toplam 2361 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR