ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

MECİS ÜYELERİ DIŞ ÜLKE GEZİLERİ YAPMALI MI?

MECİS ÜYELERİ DIŞ ÜLKE GEZİLERİ YAPMALI MI?

Bir evvelki hafta Osmaneli gazetesi yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’in Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerinin dış ülke gezilerine gitmeleriyle ilgili yazısı kamuoyunda konuşuldu.

Buğdayın ilk keşfedilip yenilir hale gelmesi Anadolu’da olduğu biliniyor. Yine yoğurdu Türklerin Asya topraklarından bulduğu bir gerçek. Bu buluşlar seyyahlar, tüccarlar ve çeşitli yollardan dünyaya yayılıyor. Daha bir çok buluşları aynı yöntemlerle dünya âlemine yayıldığını sayabiliriz.

Meclis üyelerinin yurt dışı gezilerine gitmesinde bence hiçbir mahzur yok. Mühim olan yapılan gezilerden nasıl istifade edilmeli ona bakmalı. Hatta İl Genel Meclis üyeleri yurt dışı gezisini yapmakta geç bile kaldıklarını söyleyebiliriz. Beş yıllığına seçilen üyelerinin bir yılları kaldı.

Meclis üyeleri gezdikleri yerlerde gördükleri faydalı bilgileri, gelişmeleri ilimizde gerçekleştirmeye çalışmalılar. Kalmış bir yılları ne yapabilirler? Mühim olan gezip gördükleri toz olmamalı. Olursa harcadıkları işte o zaman heba olur. Bakalım seçimlere kadar ortaya bir eser çıkacak mı?

 

Bu yazı toplam 1653 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR