ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Millet ilgi bekliyor

Millet ilgi bekliyor

31 Mart mahalli seçimleri geride kaldı. 1991 mahalli seçimlerinde Turgut Özal’ın Anavatan partisinin uğradığı seçim yenilgisine bu sefer Ak Parti başarısızlığı yaşadı.

Ak Parti yüzde 49’lara kadar ulaştığı seçim neticelerinden yüzde 35’lere indi. Her seçimde 1-2 puan geriye gittiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Seçim neticelerinden milletin verdiği mesajı aldık. Partide gereken yapılacak” demesine rağmen, zurnanın son deliğinde olanlara el çektirip esas vananın başında olanlara dokunmadı. Her seferinde aynı durumu gören seçmen Erdoğan’a bu sefer sandıktan rest çekti diyebiliriz.

İlimizde yaşanan Bilecik Merkez ve Bozüyük Belediye Başkanlığını, Osmaneli’ni kaybetmesi Ak Parti il başkanlığı ve milletvekili Halil Eldemir için ağır bir mağlubiyet diyebiliriz.

Ayrıca İl Genel Meclisi’nde çoğunluğu CHP sağlamasıyla Ak Parti ve Milletvekili Eldemir’in ikinci ağır mağlubiyeti oldu.

Yıllardır yazar ve söylerim, delegeye kıymet vermeyen partinin ayakta kalması zordur. Çünkü tabanda oyu delege toplar, delegeye önem vermeyen neticesine katlanır.

Millet hizmetten çok ilgi bekliyor.

Bu yazı toplam 1368 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR