ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

MÜFTERİ

MÜFTERİ

Mahalle kavgası üsluplu, ayarı kaçık, şahsıma, gazeteme ve çocuklarıma gazeteciliğe yakışmayan bir üslupla saldırdı. Kendisine yazı işleri müdürümüz gerekli cevabı verdi.

Şahsımla ilgili bir paragrafta "Biz sizin siyasi düşüncenizi de, görüşünüzü de anlayabilmiş değiliz. İlk başlarda sizi Refah Partili biliyorduk. Daha sonra Büyük Birlik Partili bildik, bir zamanlar MHP için de güzel manşetlerinizi okuduk. Türk Ocaklarını da... Ama AK Parti iktidarında ne kadar büyük AK Partiliymişsiniz valla şaşırmadık değil, rüzgar nereye siz oraya.

15 yıl önce AK Parti yoktu bu ülkede. 15 yıldır AK Parti rüzgarını arkasına alan ve çuvalını dolduran işadamlarının yanında, esnafların arasında sizi de saysak yanlış olmaz sanırım.

Her zaman yazıp çizdiğiniz, eleştirdiğiniz CHP'de hükümette ciddi bir konumda yer alsa bir anda sizi CHP'li de görürsek şaşırmayız artık. Dedik ya AK Parti rüzgarını arkanıza alarak bundan yararlandığınız gerçeği ortadadır.

Delikanlıysanız , adamsanız sizin de cesaretiniz varsa son 13 yılda AK Parti'li Belediyelere resmi ilanlar haricinde kestiğiniz faturaları kamuoyu ile paylaşın. Özellikle de Bilecik ve Bozüyük Belediyesi'ne, detaylara inmemi istemezsiniz sanırım." diyor.

İftira dolu bu sözleri gerçeklerden çok çok uzak, hakikati kamuoyununun bildiğini düşünüyor ama yinede açıklamak istiyorum.

Ben 1968 Mart ayında askerden geldim. 1970 yılında rahmetli Necmettin Erbakan liderliğinde Milli Nizam partisi kuruldu. Bilecik'te rahmetli Terzi İrfan Bilecen birinci ben ikinci olarak üyesi oldum. İrfan abinin il başkanlığında ben yardımcısı olarak teşkilatı kurduk. Bu parti kapatıldı Milli Selamet partisi kuruldu, yine İrfan abinin il başkanı ve benim yardımcısı olduğum parti teşkilatını kurduk. 1974 seçimlerinden sonra il başkanlığından istifa eden İrfan abinin yerine ben il başkanı oldum üç yıl bu görevi yürüttüm. 1977'de sanırım görevi bıraktım. 1980 ihtilalinde bütün partiler kapatıldı, ihtilalden evvel Milli Selamet partisinden İzmir milletvekili adayı olan Turgut Özal ihtilalden sonra Anavatan Partisini kurdu. Partiye üye olmadım ama oyumu verdim. Rahmetli Özal Cumhurbaşkanı olduktan sonra oyum Refah Partisi ve Fazilet Partisine oldu, üye olarak kayıtlı olmadım. Anavatan partisi kurulduktan sonra oyum devamlı bu partiye oldu, üyeliğim hiç olmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi içinde ufak nüans farklarıyla arkadaşlarım oldu ve halende var. Bu sebeple benimle aynı fikirleri paylaşan bu arkadaşlar parti içinde aday olduklarında  daima destek oldum.

Türk ocakları bir dernektir, üyesiyim zaman zaman yönetimlerinde bulundum.

Halen Milli Nizamda, Selamette, Anavatan'da, Refahta, Fazilette, Anavatan partisinde il başkanlığında ve yönetimlerinde görev yapan bir çok arkadaşımız hayattalar. Milliyetçi Hareket partisinde, Büyük Birlik Partisinde görev yapanlarda hayatta. Türk Ocaklarında başkanlık yapan rahmetli Metin Zevkli hariç diğerleri ve yönetimde bulunanlar sağ.

Hangi siyasi parti yönetiminde bulunan birisiyle konuştunda beni partiyi kullanarak gelir elde ettiğimi söyledi ? "Ben yazarım o doğrudur."  Anlayışıyla çıkar sağlamakla suçluyorsun, bende seni müfteri ilan ediyorum.

Herhangi bir partinin haberini vermekle o partili mi olunuyor. Vatan partisi lideri Bilecik'e geldi koşarak gittiniz en iyi yerde haberini yaptınız, Vatan partili mi oldunuz.

Bana "kestiğin faturaları açıkla" diyorsun. Senin Yarın Gazetesi sahibi Mehmet Özgür'ün faturalarına bakmaya hürriyetin yok, sen kimsin ki bana emir verir gibi "faturalarını açıkla" diyorsun.

Bu yazı toplam 1767 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR