ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Muhalefet her işe karşı

Muhalefet her işe karşı

Bizde muhalefet “Ben daha iyisini yapacağım” diye siyaset yapmaz. İktidarda olan ne iş yaparsa yapılana karşı çıkar. Demokrat Parti iktidara geldiğinde Adnan Menderes Başbakan oldu. Karayollarına önem verdi, CHP’li siyasetçiler “Bu kadar geniş yollara ne gerek var, havaalanı mı yapacaksınız?” dediler. Adalet Partisi iktidara geldi ve Süleyman Demirel Başbakan oldu. Barajların yapılmasına önem verdi, CHP yine “Bu kadar elektriği toprağa mı vereceksiniz?” dediler.

Turgut Özal Başbakan oldu otoyollara önem verdi, yap işlet devret modelini ortaya attı, CHP yine karşı çıktı. AK Parti, yap işlet devret modelini daha ileriye taşıdı, hava alanları, köprüler, otoyollar ve daha nice çalışmalar yaptı, CHP zihniyeti karşı çıkmaya devam ediyor.

AK Parti iktidarının lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı her yeri beton yapmakla suçladılar. Pandemi sebebiyle inşaatlarda duraksama oldu, ev yapımı azaldı. Ev fiyatları zirvede, kira fiyatları tavan yaptı. İlimiz ve ilçelerinde bilhassa Söğüt’te kiralık ev bulmakta sıkıntı çekiliyor. Ev fiyatları bir iki yıl evveline göre dörde katlamış durumda. CHP iktidarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı milletin gözünden düşürmek için uydurdukları “Her yeri beton yaptınız” propagandasını yapmaz oldular. Millet, kira ve ev fiyatları bu kadar yükselince bu yanlış siyaseti yutar mı? 

Şimdi hayat pahalılığı propagandası revaçta. Halk, Recep Tayyip Erdoğan iktidarının hayatı normalleştireceğine inanıyor. Yap işlet devlet modeliyle yapılan otoyol, köprü gibi hizmetlerde geçiş garantisi yapıldı diye tenkit eden muhalefet, geçiş garantisi üzerinde araç geçtiğini gördükçe süt dökmüş kediye döndüler.

Muhalefette kalma şampiyonluğunu elinde tutanlar bir yıl sonra milletten bir daha dersini alacak.

Bu yazı toplam 2719 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR