ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Prof. Şükrü Beydemir bir devre daha rektör olmalı

Prof. Şükrü Beydemir bir devre daha rektör olmalı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in görevi mart sonunda sona eriyor. Kanun gereği Rektörler 2 Devre bu görevi yürütebiliyor, dolayısıyla Beydemir’in bir dönem daha atanması yapılabilir.

Rektör Beydemir atandıktan sonra, Üniversitede öncelikle bir evvelki zamanda yaşanan huzursuzlukları gidermeyi hedefledi, bunda da muvaffak odu.

Huzurun temin edilmesiyle tıp fakültesinin açılması sağlandı, arkasından diş hekimliği fakültesinin birçok elemanı ve ihtiyaç malzemeleri temin edildi, önümüzdeki dönem öğrenci alınacak.

Tıp Fakültesi açılmasıyla hastanemiz çeşitli dallarda profesör, doçent doktorları gördü. Bunlar vatandaşın hayalinde bile göremedikleriydi. Diş hastanesinin açılmasıyla, diş ameliyatları ve implant diş yaptırmak için komşu il diş hastanelerine gitmekten halkımız kurtulacak.

Bilecik mermer sektöründe ileri seviyede, sadece Afyon’da bulunan mermer laboratuvarı yine bu dönem içinde Şeyh Edebali Üniversitesi’nde kuruldu.

Ziraat Fakültesi’nde toprak analizi laboratuvarı çiftçimizin hizmetine sunuldu. Önümüzdeki dönemde Ziraat Fakültesi’nin köylere hizmet amacı için çalışacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

Yök’ün, kanun gereği Üniversitemize Rektör adayı olmak isteyenler için, ilan verdiği görüldü.

Prof. Şükrü Beydemir hocamızın bir devre daha Rektör olarak atanmasının faydalı olacağı kanaatini taşıyorum.

Son olarak bu yönetimin gayretleriyle, uçak yapılması çalışmalarını gördük. Bunlar bizim düşümüzde bile göremediğimiz hizmetler.

Bu yazı toplam 2359 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR