ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

YORUMLAR

YORUMLAR

Yazılarıma veya gazetemde çıkan haberlere okuyucularım yorumlar gönderiyorlar. Mutlaka dikkatinizi çekmiştir aleyhimize olan yorumları dahi yayınlıyoruz. Hatta bazı yorumseverler yazıyor, yazıyor sonuna “bunları yayınlayacağınızı sanmıyorum ya …..” diyorlar yayınlıyoruz.

Bu satırlarımı okuyan bazı okuyucularımızın şu haberinize yorum yazdım ama yayınlamadınız dediklerini duyar gibiyim.  Sebebini açıklayayım; Kendimizi düşünerek veya işimize gelmediği için değil, yorumu atanları mahkeme kapılarında süründürmek istemediğimiz için yayınlamadık.  Öyle kelimeler var ki, burada yazmaktan hicap duyarım. Şerefsiz, hırsız, O…çocuğu gibi ifadeler hafif kalıyor. Bunlar haberler için. İftira, karalamalar gönderenin boyundan fazla.

Biz bu tip kelimelerin yer aldığı yorumları yazdığımız zaman kişinin adli makamlara müracaat hakkı doğar. Kanun gereği bu yorumu atan kişinin IP adresini savcılığa vermek mecburiyetindeyiz. Ondan sonra ayıkla pirincin taşını.

Bunda böyle yine de yazmaya devam eden olur, yayınlamadığımız zaman ısrarla aynı yorumlar gönderilmeye devam edilirse yayınlar, adli mercilere de hesap vermeye hazır olsunlar derim.

-                  -                         -                      -                 -                     -             

Ak Parti İl Kongresi yapıldı. Son il kongresi hariç evvelce yapılan kongreler 60 il delegesi olmasına rağmen 175 ile 275 il delegesi ile yapılıyordu. Bir iktidar partisine yakışmadığını, bunun zararlarını defalarca yazdım. Kongreden sanırım 15 gün evvel ziyaretimize gelen Milletvekili Sayın Halil Eldemir’e ve İl Başkanı Sayın Fikret Karabıyık’a da düşüncelerimi ifade ettim. 

İl Başkanı Karabıyık “gerekli çalışmaları yaptım, delegelerimizin hepsine ulaştım yoğun katılım bekliyorum” demişti. 

Kongreye 503 delege katılmış, katılmayan sayı 97 bunların içinde hasta olan, il dışında olma mecburiyetinde olanlar olabilir. İl Başkanını bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. İleriki yıllarda katılmayan sayısının azalmasını temenni ederim.

Az sayıda delegeyle yapılan kongreleri tenkit ettiğim gibi, sayının yükseldiğini görünce tebrik etmeyi uygun gördüm.

Bu yazı toplam 1844 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR