OKUYUCU MEKTUBU

OKUYUCU MEKTUBU

Araç çok otopark yok

Araç çok otopark yok

Değerli Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber ailesi, haber sitenizde gördüğüm bir haber üzerine bu mektubu sizlere ulaştırma ihtiyacı hissettim. Basında defalarca dile gelen trafik ve otopark sorununu bir kez daha yetkililere duyurmak adına aklımın erdiğince bir şeyler yazmak istedim. 

Habere göre, Bilecik'teki araç sayısı yine artmış durumda. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlara rağmen araç sayılarının artmaya devam etmesi ayrı bir tartışma konusu olsa gerek. Ben bunlara girmek istemiyorum. Bilecik'te artık değil merkez mahallerimizde bile trafik ve otopark sorunu oluşmuş durumda. Artan araç sayıları ile birlikte yetersiz yollar ve otoparklar her geçen gün büyüyen bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Birçok binanın otoparkının olmaması yollarımızı kapatır duruma geldi. Şehir içindeki keşmekeşlik giderilebilmiş değil. Küçücük Bilecik'te araçla mesafe katetmek adeta deveye hendek atlatmaya döndü. Bilmiyorum bu sorunu sadece biz vatandaşlar mı yaşıyoruz? Şehrin ileri gelenleri, idarecileri, yöneticileri bunu hissetmiyor mu? 

Bilecik'in trafik ve otopark sorununa bir an evvel neşter vurulmalı. Yoksa önümüzdeki yıllarda emin olun bugünleri de arayacağız. Sayın yetkililer sayın ilgililer lütfen ama lütfen bu soruna kafa yorunuz, çözüm üretiniz. 

Bu yazı toplam 2214 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
OKUYUCU MEKTUBU Arşivi
SON YAZILAR